Samuel Eto’o en iyi 11’e seçildi

Samuel Eto’o en iyi 11’e seçildi

Atiker Konyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o, ligde haftanın en iyi 11’ine seçildi

Spor Toto Süper Lig'de 30.haftanın en iyi 11'i açıklandı. OPTA verilerine göre hazırlanan en iyi 11'de Atiker Konyaspor'dan da bir oyuncu yer alıyor. Yeşil-beyazlı ekipte, Kasımpaşa maçında güzel bir gole imza atan ve maç boyu hırslı oyunuyla göz dolduran Samuel Eto’o, haftanın en iyi 11’inde kendine yer buldu. Eto’o, Kasımpaşa maçında ağları havalandırarak Konyaspor formasıyla Süper Lig’deki 5.golünü, toplamda ise 11.golüne imza attı.

ETO’O HAKKINI VERİYOR

Atiker Konyaspor’un ara transfer döneminde kadrosuna katılan Samuel Eto'o,  yaptığı önemli katkı ile takımının başarısında pay sahibi oldu  İç sahada oynanan Kayserispor ve Sivasspor maçlarında ağları havalandıran Kamerunlu golcü, Kasımpaşa’yı da boş geçmedi. Takımının ilk golüne imza atan Eto’o, Konyaspor formasıyla ligdeki 5.golünü, toplamda ise 11.golünü attı. Yıldız oyuncu yaşına rağmen ortaya koyduğu azim ve performansla haftanın 11’ne girmeyi başardı.

Taraftar da başarısını alkışlıyor

Atiker Konyaspor taraftarı  attığı gollerle takıma katkı sağlayan yıldız oyuncu Samuel Eto’o’dan desteğini esirgemiyor. Her zaman yeşil-beyazlı oyuncuların destekçisi olan taraftarlar Antalya’da çirkin protestolara maruz kalan Samuel Eto’ya Kasımpaşa maçında pankartlı destek oldular   

Yeşil-beyazlı taraftarlar, maçta yıldız oyuncuya açtıkları pankartla sahip çıktı. Kuzey Tribüne İngilizce olarak asılan pankartta, “Endişelenme Samuel Eto’o, çocuklar hata yapar, babalar affeder” yazısı yazıldı. Taraftarlar, maç öncesi Eto’o’ya tezahüratlarla destek olurken, oyundan çıkarken de ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.