Samsung'dan Dev Kavisli Monitör

Samsung'dan Dev Kavisli Monitör

Teknoloji devi Samsung yeni kavisli monitörünü tanıttı. SE790C modeli ile oldukça iddialı olan Samsung henüz satış fiyatını açıklamadı. Türkiye'de satışı bulunmayan monitörün ilerleyen günlerde Türkiye pazarına da girmesi bekleniyor.

Samsung, en yeni ve en gelişmiş kavisli monitörü Samsung SE790C‘yi resmi olarak tanıttı. İlk olarak IFA 2014’te karşımıza çıkan monitör, iş ve eğlence kullanımı için geniş olanaklar sunuyor.

SAMSUNG SE790C  TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

ULTRA-WQHD çözünürlüğe, yani 4K Ultra HD’nin ekstra geniş oranlı haline sahip olan monitör, 34 inç boyutlu ekran panelinde en gerçekçi renkleri en yüksek performansla yansıtmayı vaat ediyor. 21:9 orana sahip olan monitör 3000:1 kontrast ve 300 cd/m2 parlaklık oranıyla dikkat çekiyor. 178/178 derece geniş görüş açısı sunan monitör Picture in Picture moduna, iki cihazı aynı anda çalıştırabilme özellğine ve USB 3.0 süper hızlı şarj yuvalarına sahip. 7watt çift stereo hoparlör sistemiyle kristal berraklığında sesler vaat eden monitör, üst düzey eğlence için tüm olanakları bünyesinde barındırıyor.

Samsung SE790C’nin ülkemize ne zaman ve hangi fiyatla geleceği şimdilik belli değil. Bakalım bu ürünü raflarda ne zaman görebileceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.