Samsung, Galaxy Tab 3 7 tablet modelini resmileştirdi

Samsung, Galaxy Tab 3 7 tablet modelini resmileştirdi

Samsung'un bu yıla ait yeni Galaxy Tab serisi ile ilgili iddialar yoğunlaşmaya başlamışken, firmadan ilk resmi duyuru geldi. Firmanın resmi olarak tanıttığı 7 inçlik model Galaxy Tab 3 serisinin de başlangıcı olacak.

Galaxy Tab 3 7 adlı model özellikleri bakımından orta segmente hitap ediyor. Samsung Galaxy Tab serisini üçüncü nesle yükseltirken, halen donanım anlamında ciddi yenilikler sunmuyor. 
 
Modelin 7 inçlik ekranında 1024 x 600 piksel çözünürlük yer alıyor. 1.2GHz saat hızında çalışan çfit çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 8GB/16GB depolama kapasitesi, 3MP çözünürlükte arka kamera, 1.3MP çözünürlükte ön kamera, 64GB'a kadar microSD desteği, 320gr ağırlık ve Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi şeklinde açıklanan özellikleri tüketicilerin gündelik kullanımına yönelik bir görüntü arz ediyor.
 
Modelin fiyatı ile ilgili herhangi bir ayrıntı verilmezken, karşılaştırma açısından Galaxy Tab 2 7 modelinin 499TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Ürünün WiFi versiyonu Mayıs ayında global olarak pazara sunulacakken, 3G versiyonu ise Haziran ayında tüketici ile buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.