Şampiyonluk sözü verdiler

Şampiyonluk sözü verdiler

Konyaspora hem maddi hem de manevi destek veren Konya Ticaret Borsası, Boluspor maçı öncesi yeşil-beyazlı ekibe Boluspor maçı öncesinde bir moral yemeği verdi.

Yemekte konuşan KTB Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaleli, Konya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayan Konyaspor’un yeniden süper lige yükselebilmesi adına ellerinden gelen desteği bundan önce olduğu gibi bundan sonrada vermeye devam edeceklerini söyledi.

Oldukça samimi bir ortamda yenilen yemek sonrasında bir konuşma yapan Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaleli “Konyaspor’un elde ettiği başarıyla gerçekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada KTB olarak Konyaspor’un yanında ve destekçesi olacağız. Büyük üstad Necip Fazıl Kısakürek’in bir şiirinde de belirttiği gibi “Akıl akıl olsaydı adı gönül olurdu. Gönül gönlü bulsaydı bozkırlar gül olurdu.” Bu şehir tüm güzelliklere layık. Bizim Konyaspor’umuzun Turkcell Süper Lig’e yükselmesiyle Konya’nın hak ettiği yere döneceğine inancımız tam. Yönetim Kurulunuza, teknik heyete ve oyuncu kadromuza  sonuna kadar güveniyoruz. Bu işin üstesinden geleceksiniz. Bunun inancını gözlerinizde ve kısa süreli de olsa bir arada olduğumuz burada bile birbirinizle uyumunuzla görüyoruz. Boluspor maçı ve bundan sonra oynayacağımız maçlarsa sizlere başarılar diliyoruz ve yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz” diye konuştu.
Konya Ticaret Borsası’nın göreve geldikleri günden bu yana Yönetim Kurulunun en büyük destekçilerinden biri olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, “Burada çok güzel ve samimi bir ortamda bir araya geldik. Sizlerin desteğinin yanımızda olduğunu daha da fazla hissettik. Konyaspor şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda emin adımlarla ilerliyor. Şehirde bir hareketlilik başladı. Çok iyi bir yönetim kuruluna, teknik heyete ve oyuncu kadrosuna sahibiz. İnancımız tam ve biz TSL’e ne pahasına olursa olsun çıkacağız. Desteklerinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sezon sonunda şampiyonlukta da bir arada bulunacağımıza inanıyorum” dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara’da, böyle güzel birlikteliklerin ve verilen desteklerin şampiyonluğa giden yolda takımımıza büyük moral olduğunu ifade ederken, “Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Konya’nın da inanmaya başladığını görüyoruz. Şehrin ileri gelenlerinin de desteğiyle amacımıza ulaşacağız. Konya Ticaret Borsası, 2002-2003 sezonunda şampiyon olduğumuzda da bize büyük destek vermişti. İnşallah aynı destek bu senede olacak ve sonucunda yine şampiyonluğu birlikte kutlayacağız” diyerek, şehrin takıma destek olmasını yineledi.
Konyaspor takım kaptanımız Tayfun Türkmen ve kaleci Haluk Tanrıseven’de yaptıkları kısa konuşmalarda, Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Kaleli ve Yönetim Kurulu’na, Meclis Başkanı Hüseyin Çevik ve Meclis Üyelerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederken, Boluspor maçında galibiyet, lig sonunda da şampiyonluk sözü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.