Şampiyonluğu hak ettik

Şampiyonluğu hak ettik

Konyaspor’un şampiyonluğunda büyük emeği geçen futbolcular, süper lige yükselmenin büyük gururunu yaşadılar ve şampiyonluğu hak ettiklerini söylediler

Süper Lig’e yükselmenin haklı gurur ve sevincini yaşayan Konyaspor’da, başarıda önemli pay sahibi olan oyuncular maç sonunda gelen şampiyonluğu ve Süper Lig mutluluğunu coşkulu bir şekilde yaşadı. Sıkıntılı dönemlerden geçmelerine rağmen inançlarından birşey kaybetmediklerini ifade eden futbolcular Süper Lig’e çıkmayı sonuna kadar hak ettiklerini belirttiler.

ÖMER HACISALİHOĞLU
O kadar çok mutluyuz ki. 1-0 mağlup duruma düşmemize rağmen özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunumuzla maçı çevirmesini bildik. Bütün arkadaşlarımı bu yürekli mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki, Karşıyaka ve Adana’nın ardından Altay’ı da yenelim ve 3’te 3 yaparak şampiyon olalım. Ancak problem değil. Önemli olan Süper Lig’e çıkmamızdı. Süper Lig’de de büyük işler yapacağız.
ERDAL KILIÇASLAN
Gerçekten inanılmaz bir Play-Off oldu. Bu maçlar öncesinde belki de en az şans verilen takım bizdik. Ancak hak ettiğimiz bir şampiyonluk yaşadık. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum.
UFUKHAN BAYRAKTAR
Bu duygu anlatılmaz sadece yaşanır. İlk iki takım arasından çıkmak istiyorduk ama olmadı. Bugüne nasipmiş. Çok mutluyuz. Herkese hayırlı olsun.
HALUK TANRISEVEN
Bizim takımımızın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ve çok iyi bir arkadaşlığımızın olduğunu her zaman söyledim. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk kazandığımızı düşünüyorum. Bunu gerçekten hak ettik. Bizimle birlikte Süper Lig’e yükselen Karabükspor ve Bucaspor’da orada olmayı hak ettiler. Sezon başından beri çok büyük sıkıntılar yaşadık. Kaleci Recep’in ve Poljac’ın şanssızlıkları vardı. Ben kaleyi 12 maç önce Recep’ten devraldım. Bu galibiyeti başta kendisine ve Poljac olmak üzere tüm camiamıza armağan ediyoruz.
ESER YAĞMUR
Yöneticisinden, futbolcusuna kadar Konyaspor bu şampiyonluğu haketti. Bize destek olan ve maçlarımıza gelen tüm Konyalılar’a teşekkür ediyorum. Umarım Süper Lig’de de önemli işler yaparız.
MEHMET AYAZ
Sezona iyi başladık. Ama yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle sıkıntılı dönemlerimiz oldu. Buraya gelirken play-off’tan Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartacağımıza inandık. Çok iyi çalıştık. Sonucunda da bu büyük mutluluğu sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
TAYFUN TÜRKMEN
 İnanın bu güzelliği tarif etmekte sözler yetersiz kalır. Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartmayı çok istiyorduk. Hiçbir şeyin emek harcanmadan kazanılmayacağının farkındaydık. İteğimizi oyunumuzla, mücadelemizle sahaya yansıttık ve hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. Bu şampiyonluğun Konyaspor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.
ZAFER DEMİR
Biz bu mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorduk. İnancımızı oyunumuzla mücadelemizle sahaya yansıttık. 3 maçta da bunu gösterdik. Zor olmasının önemi yok. Önemli olan emeklerinizin karşılığını almanız. Bizde bunu başardık. Bu başarıda emeği geçen başta Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve yönetim kurulu olmak üzere, valimize, büyükşehir belediye başkanımıza, Ziya Doğan hocamıza ve ekibine, taraftarlarımıza en önemlisi de takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hak etmiştik ve hakkımız olanı aldık.
MEHMET ŞEN
Maça iyi başlayamamamız, golü yememiz ilk yarıda bizim beklemediğimiz kötü oyun hiçbirşey moralimizi bozmadı. İkinci yarı bize yakışanı yaptık. Bu işi başaracağımıza inanmıştık. Bunu sahaya yansıttık ve karşılığında da şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldik.
UĞUR YANIKDEMİR
Şampiyonluk herkesin yaşaması gereken tarifi imkansız bir mutluluk. Bunu sonuna kadar hak ettiğimize inanıyorum. Çok istedik ve başardık. Emeği geçen herkesi kutluyorum ve bu şampiyonluğu büyük Konyaspor camiasına hediye ediyorum.
ABDULVAHİT KARACABEY
Biz play-off maçlarına gelirken Süper Lig’e yükselmeyi ertelediğimizi ve bu konuda ne kadar inançlı olduğumuzu sürekli ifade ettik. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizde inandık ve karşılığını şampiyon olup Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşıyarak aldık...”
VOLKAN KOÇALOĞLU
”Bu mutlu sonu hak ettik. Sezon başında belirlediğimiz hedefe zaman zaman şanssızlıklar yaşamamıza rağmen ulaşmasını bildik. Zor maçlar oynadık. Ama biz inandığımız zaman zorlukların üstesinden geleceğimizi bir kez daha gösterdik. Şampiyonluk ve Süper Lig Konya’ya ve Konyaspor’a hayırlı olsun.
RAMAZAN KAHYA
Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Mağlup duruma da düştük. Ama Süper Lig’e yükseleceğimiz inancından hiçbir şey kaybetmedik. Benim attığım gollerle öne geçtik. Ardından beraberlik geldi. Fakat bu bize yetti. Tabiki kazanmak istiyorduk. Ama olmadı. Bu mutluluk tablosunu sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum. Sonucun benim gollerimle gelmesi sevincimi bir kat daha arttırdı. Ama biz takım olduğumuzda tüm zorlukların üstesinden gelebileceğimizi gösterdik. Konyaspor’a şampiyonluk ve Süper Lig hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.