Şampiyonlara ödül

Şampiyonlara ödül

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, BESYOnun mezuniyet töreninde Rusyada yapılan Avrupa Tekvando şampiyonasında dereceye giren sporcuları tek tek ödüllendirdi

Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2009-2010 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Selçuk Üniversitesi’ni gittiği her yerde başarı ile temsil eden, iş ve proje üreten akademisyenlerin yanındayız. Bu üniversitede artık dedikoduya, komiteciliğe prim yok” dedi.

Törene Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın yanısıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Turgut, Beden Eğitim Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behiç Serpek, Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Akkuş, Tekvando Milli Takım Teknik Direktörü Ali Şahin ile TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
ULUSLARARASI BAŞARIYA TEBRİK
Beden Eğitimi Spor Yükseokulu öğrencisi olan ve Rusya’da 12-15 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonluğu’nda birincilik elde eden Rıdvan Bayğut, 2’inci Cem Uluğnuyan, 5’inci Sıla Sümeyra Ölçek ve Sırbistan’da Eskrim alanında Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’nda 3’üncülük kazanan Mert Uzunay’a teşekkür belgeleri ve ödüllerini Rektör Okudan verdi. 
DEDİKODUYA VE KOMİTECİLİĞE PRİM YOK
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Okudan, Türkiye’nin en huzurlu üniversitesine sahip olduklarını belirterek, “Akademisyenlerimize ‘Çalışmalarınızı ön sıraya koyun, ondan sonra düşünceleriniz gelsin’ dedik. Herkesin düşüncesine saygılıyız. Yasalar çerçevesinde herkes düşüncesini açıkça dile getirebilir. Ancak biz laf değil iş, proje üreten akademisyenin yanındayız. Artık dedikodulara, komitelere, kapalı kapılar ardından konuşulanlara prim yok. Bu üniversitede  Metin Şahinler, Hasan Akkuşlar, Ali Şahinlerin sayısının artması lazım. Onlar iş yapıyorlar. Üniversitemizin adını dünya’da duyurdukları için kendilerine teşekkür ediyorum.  Bu üniversitenin gelişmesi için bir taş koyan akademisyenin yanındayız.” dedi.
SPOR KÜLTÜRÜNE SAHİP GENÇLER YETİŞTİRDİK
Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Behiç Serpek ise Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın desteğiyle yeni bina projesini hazırladıklarını, güçlü bir akademik kadro ile yeni binada daha verimli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Bu yıl 219 mezun verdiklerini belirten Prof. Dr. Serpek, spor kültürüne sahip genç mezunların ülkenin gelişimine katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. Mezun 219 öğrenci diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.