Şampiyonlar mutlu

Şampiyonlar mutlu

Uluslararası İşitme Engelliler Spor Federasyonları Birliği’nin düzenlemiş olduğu Ermenistan’ın Başkenti Erivan’da yapılan, İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Oğuzhan Cemil Şimşek ve derecey

Uluslararası İşitme Engelliler Spor Federasyonları Birliği’nin düzenlemiş olduğu Ermenistan’ın Başkenti Erivan’da yapılan, İşitme Engelliler Yıldızlar, Gençler Serbest ve Grekoromen Güreş Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Oğuzhan Cemil Şimşek ve dereceye giren Konyalı pehlivanlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ömer Ersöz’ü ziyaret ettiler.

Ziyarete Meram Kozağaç Spor Kulübü Başkanı Muammer Tunahan, Kulüp 2.Başkanı Hasan Uysal, Kulüp Antrenörü Halil Karaçor ve şampiyon sporcularımız katıldılar. Başkan Tunahan yaptığı açıklamada Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Ömer Ersöz’e vermiş olduğu katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ersöz’de Şampiyonaya damga vuran sporcularımızı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Dünya şampiyonasında madalya kazanan güreşçiler şunlar: Gençler grekomende Oğuzhan Cemil Şimşek dünya şampiyonu olurken, Mehmet Uysal ikinci, Cemil Kurbi üçüncü, Hasan Çakar ise dünya beşincisi oldu. Grekoromen yıldızlarda Mevlüt Akmaz ikincilik kürsüsüne çıkarken, Mehmet Çakan üçüncü oldu. Gençler serbestte ise Oğuzhan Cemil Şimşek ve Lütfullah Mustafa Kılıç dünya üçünsü oldular. Yıldızlar Serbestte ise Mehmet Ali Yiğit ve Mevlüüt Akmaz gümüş madamlya alırken, Batuhan Şimşek ise bronz madalya ile yetinmek zorunda kaldı..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum