Şampiyonlar belli oldu

Şampiyonlar belli oldu

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda İnsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. A grubunda ise Karapınar Esnafspor ile Yeni Emirgazi Belediyespor şampiyonluk için kıyasıya yarıştılar ve bu yarışın sonucu son haftaya kalmıştı.

Futbol 1. Amatör Küme B Grubunda İnsaniye Gençlerbirliği bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. A grubunda ise Karapınar Esnafspor ile Yeni Emirgazi Belediyespor şampiyonluk için kıyasıya yarıştılar ve  bu yarışın sonucu son haftaya kalmıştı.  Sahasında Havzanspor’u 2-1 yenen Yeni Emirgazi Belediyespor 2’li averajda da üstün olduğu için şampiyonluğunu ilan ederek Süper Gruba yükseldi. Karapınar Esnafspor ise Seydişehirgücü’nü 5-4 yenmesine rağmen ikili averajda kötü olduğu için ligi 2. sırada tamamladı.   

DÜŞECEK TAKIM BARAJ MAÇINA KALDI

Son hafta maçlarının oynandığı ligde B grubunda Monivaspor Akşehir Gençlikspor’u 2-0 yenerek kümede kaldı. Maçı kaybeden Akşehir Gençlikspor ise 2. Kümeye düştü. A grubunda ise Tümosanspor ile Seydişehir Belediyespor arasında yaşanan kümede kalma yarışı baraj maçına kaldı. Tümosanspor rakibini ilk maçta sahasında 3-1 yenmişti. Seydişehir Belediyespor da dün sahasında oynadığı maçı 3-1 kazanınca iki ekibin puanları ve ikili averajları eşitlendi. Statü gereği bu iki ekip ilerleyen günlerde baraj maçı oynayacak. Bu karşılaşmayı kazanan ekip 1. Kümede kalırken kaybeden ekip 2. Kümeye düşecek.

SÜPER GRUPTA LİDER DEĞİŞMEDİ

Amatör Küme Süper Grupta sezonun 13. haftası geride kalırken lider Selçuklu Belediyespor koltuğunu korudu. Alt sıralarda ise kümede kalma adına önemli bir karşılaşma oynayan Bozkır Gençlerbirliği ile Akşehir Endüstrispor 3-3 berabere kaldı. İki ekipte sahadan 1’er puanla ayrılırken Akşehir ekibi ateş hattının bir basamak üzerine çıktı. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şu şekilde: Bozkır Gençlerbirliği - Akşehir Endüstrispor 3-3, Muhasebe Gençler - Beyşehir Belediyespor: 1-4,  Kulu Belediyespor – Ilgınspor: 0-1, Ereğlispor-Selçuklu Belediyespor: 1-2, Selçukspor - Akşehir Bld.Kültürspor: 0-6, Kadınhanı Belediyespor - Anadolu Derespor: 3-2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.