Şampiyonlar belli oldu

Şampiyonlar belli oldu

Amatör 2.Kümede şampiyonlar belli olurken Play-Off oynayacak son iki takım ise haftaya oynanacak müsabakalar sonunda belli olacak

Konya 2.Amatör Küme A,B,C ve D gruplarında 9.hafta karşılaşmaları tamamlandı.Oynanan maçların ardından gruplarda şampiyonlar belli oldu. A Grubunda Akşehir Gençlikspor, B Grubunda Konya Karakartallar, C Grubunda Havzanspor ve D Grubunda Akören Kültürspor oldu. B Grubunda Gölyazı Belediyespor ile C Grubunda İçeri Çumra Belediyespor play-offlara kalmayı garantiledi. Son hafta oynanacak maçların ardından A ve D grubunda play-offa kalacak takımlar belli olacak.

HEYECAN DEVAM EDİYOR

A Grubu'nda bu hafta deplasmanda konuk olduğu Seyranspor'u mağlup eden Akşehir Gençlikspor şampiyonluğunu ilan etti. Ligde oynanacak son hafta maçların ardından play-offa kalacak takım belli olacak. Grupta Akşehir Birlikspor ile Tuzlukçu Belediyespor'un play-off iddiası devam ediyor. Grupta bu hafta oynanan maçlar alınan sonuçlar şöyle: "Akşehir Birlikspor 3-0 Altuntaşspor, Seyranspor 3-5 Akşehir Gençlikspor, Yunakspor 0-3 Tuzlukçu Belediyespor."

ŞAMPİYON HAFTAYI BAY GEÇTİ

B Grubu'nda ise geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından şampiyon takım ile play-offa kalan takım belli olmuştu. Bu haftayı şampiyon takım Konya Kara Kartallarspor bay geçerken Gölyazı Belediyespor ise evinde ağırladığı Başakspor'u 3-0 mağlup etti. Yeniceoba Gençliği ise Hilalspor'u 3-0 hükmen olarak yendi.

HAVZAN KAYIPSIZ DEVAM EDİYOR

Havzanspor'un kayıpsız yoluna devam ettiği C Grubunda ise şampiyon ile play-offa kalan takım 8.haftada belli oldu. Havzanspor şampiyonluğunu ilan ederken İçeri Çumra Belediyespor ise play-offa kaldı. Ergesspor sahaya çıkmadığı için İçeri Çumra Belediyespor haftayı hükmen olarak galip kapatırken Havzanspor ise Alibeyhüyüğü'nü 3-1 mağlup etti. Ak İnşaat Sanayispor ise haftayı bay geçti.

YENİ MERAM KAZANDI

D Grubunda ise play-offa kalacak takım bu hafta belli olacak. 2.Amatör Küme'de bitime haftalar kala D Grubunda Akören Kültürspor şampiyonluğunu ilan ederken play-offa kalacak takım ise henüz belli olmadı. Akören Kültürspor evinde ağırladığı Yeni Meramspor'a 2-1 mağlup olarak play-off yolunda büyük avantajı kullandı. Yeni Meram'ın rakibi olan Huğluspor ise haftayı bay geçti. Grupta oynanan diğer karşılaşmada Hadimspor, Maliyespor'u 3-1 mağlup etti.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.