Şampiyonlar aranıyor

Şampiyonlar aranıyor

Meram Çıtır Amatör 2. Küme Futbol Liginde son haftalara girilen şu günlerde şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Yeni Doğanhisarspor’un A grubunda şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından B ve C grubunda şampiyonun kim olacağı merakla bekleniyor

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme Futbol Liginde  bitime haftalar kala B ve C Grubunda yaşanan şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. A Grubunda Yeni Doğanhisar’ın şampiyon olarak 1.Kümeye yükselmesinin ardından gözler B ve C Grubuna çevrildi. B Grubunda 19 puanlı lider  TavsanMasterlarspor bugün en yakın takipçisi 14 puanlı As SRC Selçuklu İdmanyurdu takımına konuk olacak. Şehit Süleyman Ballan Sahasında oynanacak mücadele saat 11.00’de başlayacak.  Masterler bu maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Bu grupta haftanın diğer maçlarında ise  İçeri Çumra’da saat 12.00’da İçeri Çumra Belediyespor-Konya Başakspor karşı karşıya gelirken diğer maçta Taşkent’te Saat 14.00’da Taşkentspor-Hadimspor müsabakası oynanacak.

C GRUBUNDA PUANLAR EŞİT

Meram Çıtır Simit Amatör 2. Küme C Grubunda şampiyonluk yarışı nefes kesiyor. Ars Park Sanayispor ile Yeni Meramspor arasındaki yarış kıran kırana devam ediyor. İki ekip 18 puanla zirveyi paylaşırken Ars Park Sanayispor averajla Yeni Meramspor’un önünde yer alıyor. İki ekibin bu yarışı kalan 3 haftada nasıl sonuçlanacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor. Ars Park Sanayispor bu haftayı ligde çekilen Özdağspor karşısında hükmen aldığı 3-0’lık skorla galibiyetle kapattı. Hilalspor ise Gölyazıdeplasmanına gitmeyerek hükmen 3-0 yenik sayıldı. Haftanın tek maçında şampiyonluk kovalayan Yeni MeramsporAltınekinspordeplasmanına konuk olacak. Mücadele saat 14.00’te başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.