Samet Aybaba'dan çok sert fırça!

Samet Aybaba'dan çok sert fırça!

Samet Aybaba'nın Şükrü Saracoğlu Stadı'nın soyunma odasında futbolcularını çok sert bir dille uyardığı öğrenildi.

Beşiktaş'ta dün akşam 3-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Samet Aybaba'nın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın soyunma odasında futbolcularını çok sert bir dille uyardığı öğrenildi.

"Giydiğiniz formanın ağırlığını taşıyamıyorsanız gidebilirsiniz"
Beşiktaş'ta göreve başladığı günden buyuna ilk kez bir karşılaşmanın ardından oyuncularını soyunma odasında uyaran Aybaba'nın karşılaşmada ortaya konan futboldan memnun olmağı ve şu ifadeleri kullandığı öğrenildi.

"Bu akşam kendinize yakışmayan bir futbol sergilediniz. Mağlup olmanızdan çok ortaya koyduğunuz futbol beni üzdü. Takım olarak oyun disiplinine bağlı kalamadınız. Ben bu akşam ilk kez bir maçın ardından sizi soyunma odasında uyarıyorum. Üstünüzde Beşiktaş forması olduğunu unutmayın. Bu maçın ardından en kısa zamanda kendinize gelmeniz lazım. Böyle oynamaya hakkınz yok. Giydiğiniz formanın ağırlığını taşıyamıyorsanız gidebilirsiniz. Eğer böyle devam ederseniz devre arasında birçoğunuz ile yollarımızı ayırabiliriz. Herkes kendine gelsin ve Beşiktaş'ta oynadığını unutmasın."

İSTİFA EDECEKMİSİNİZ SORUSUNA SİNİRLENDİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 3-0 yenildikleri Fenerbahçe derbisi sonrası bir gazetecinin kendisine sorduğu "İstifa edecek misiniz?" sorusuna "Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" diye soruyla karşılık verdi.

Bir basın mensubunun alınan bu kötü sonuçların ardından hep istifa konusunun gündeme geldiğini belirtip, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna Aybaba, "Çok güzel bir soru. Siz istifa etmeyi düşünüyor musunuz? Sanırım uzun süredir çalışıyorsunuz, hata yaptığınızda hiç istifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soruyla karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.