Konya'da ucuz tost kuyruğu! Yarım saatten fazla bekliyorlar

Konya'da ucuz tost kuyruğu! Yarım saatten fazla bekliyorlar

Konya'da ucuz ekmek kuyruğunun ardından şimdi de ucuz tost kuyruğu oluştu. Hayat pahalılığı altında ezilen ve karnını doyurmak isteyen Konyalılar, karışık tost+içeceğin 30 TL'ye satıldığı Ekrem Coşkun Tost önünde dakikalarca sıra bekliyor.

Alım gücü düşen Konyalılar, indirim kampanyası yapan ve piyasa göre daha ucuza satış gerçekleştiren işletmeleri sürekli takip ediyor. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığından dolayı 5 TL'nin bile hesabını yapmak zorunda kalan vatandaşlar, indirimli satış yapan işletmelerin önünde sıra beklemek zorunda kalıyor. Bunun son örneği ise ağustos ayının son haftasında açılan, ucuza hizmet veren Ekrem Coşkun Tost oldu. Piyasada içecekle birlikte ortalama 100-120 liraya satılan tostun, bu işletmede 30 TL'ye satılması uzun kuyrukları da beraberinde getiriyor.

photo-2024-09-10-09-24-35.jpg

FİYAT CAZİP YOĞUNLUK KAÇINILMAZ OLUYOR!

Maliye binası karşısı, Yapıcı İş Merkezi'nde bulunan Ekrem Coşkun Tost, sabah 07.15 itibarıyla hizmet vermeye başlıyor. Vatandaş tarafından hem fiyat hem de lezzetiyle ilgi gören işletmenin önünde sabahın erken saatleriyle birlikte yoğunluk oluşmaya başlıyor. Özellikle öğle vakti siparişlere yetişmek çalışanlar tarafından daha da zorlu oluyor. Karışık tostun, içecekle beraber 30 TL'ye satılması, vatandaşa çok cazip geliyor. Ay sonunu getirmenin mücadelesini veren Konyalılar ucuza tost yemek için uzun bir süre sıra bekliyor. İlginin fazla olması, ucuz tost kuyruğu oluşturuyor.

photo-2024-09-10-09-24-35-1.jpg

YARIM SAATTEN FAZLA SIRA GELMESİNİ BEKLEYENLER VAR!

Vatandaşlar, “Konya'da ucuz ekmek kuyruğu görmüştük, ucuz tost kuyruğuna ilk kez şahit oluyoruz. İnsanların durumu bu. Hesaplı bir şekilde karnını doyurmak için yarım saatten fazla kendine sıra gelmesini bekleyenler var. Ne yapalım? Dışarıda bir içecek olmuş zaten 30 TL. Biz, burada 30 TL'ye hem tost yiyoruz hem de bedava içecek alıyoruz” dedi.

TOST EKMEĞİ TÜM

Kaşarlı tost+içecek: 20 TL
Kaşarlı-sebzeli tost+içecek: 25 TL
Sucuklu-kaşarlı tost+ içecek: 25 TL
Karışık tost+içecek: 30 TL
Karışık-sebzeli tost+içecek: 30 TL
Sebzeli-kaşarlı tavuk döner tost+ içecek: 30 TL
Kaşarlı et döner tost+içecek: 50 TL
Bedava içecekler arasında çay, ayran, sarı kola, soğuk çay, meyve suyu, şalgam yer alıyor. Tost ekmekleri ise özel ve tüm.

Kaynak:Mustafa Ünüvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum