Şakaydı, gündem oldu

Şakaydı, gündem oldu

Transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor’da dün ortaya atılan Forlan ransferi gündeme bomba gibi düştü. Bir şaka olarak başlayan transfer dedikodusu gündemin ana maddesi oldu.

Yeni sezon öncesi kadro çalışmalarına devam eden Torku Konyaspor’da Dieago Forlan iddiası gündeme bomba gibi düştü.

ŞAKA OLARAK BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta bir Konyaspor taraftarının attığı “Forlan, Konyaspor yolunda” tweeti ile başladı her şey. Serdar Atmaca isimli taraftarın sosyal medyadaki bu mesajı ardından ise Konyaspor taraftarlarının forumlarda sıkça konuştuğu konuyu, Menajer Seyit İçgül ise yalanladı. Ancak şaka olarak başlayan transfer ulusal medyaya da taşındı.

HÜRRİYET’TEN TRANSFER HABERİ

Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarından olan Hürriyet ise bu transfer dedikodusunu internet sitesine taşıdı. “Bomba patlıyor... Forlan Torku Konya'ya geliyor” başlığı ile verilen haberde dünya yıldızının Konyaspor yolunda olduğunu iddia etti. Ancak iddialar hiçbir kaynağa bağlanmadı.

TARAFTAR BEKLENTİ İÇİNDE

Hleb, Gekas, Djalma ve Torje gibi yıldızların ardından beklentileri yükselen Torku Konyaspor taraftarı ise yeni bir yıldız transferi beklentisi içinde. Ancak alınan bilgilere göre bu yıldız Diego Forlan değil. Forlan’ın Torku Konyaspor transfer komitesinin gündemine hiç gelmediği ifade edildi.

Torku Konyaspor’da dış transfer çalışmaları dünde devam etti. Hollanda kampında yapılacak özel maçlarla ilgili önemli yol alındığı öğrenildi. Yeni sezon kamp programı da hafta sonuna kadar netleştirilecek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Dış transferde, bir kaleci, bir forvet ve birde sol kanat oyuncusu alarak transferi bitirmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da, alternatif bir forvet oyuncusu transferinin de gündemde olduğu ileri sürüldü.

Alınan bilgilere göre, yabancı kaleci ve forvet oyuncusunda seçici olan ve sağlıklı karar vermek isteyen yönetim, ismi açıklanmayan ve bazıları Dünya şampiyonasında, ülkelerinin Milli takımlarında oynayan oyuncularla dün de görüşmeler yaptılar. Her iki transferinde en geç önümüzdeki hafta içerisinde bitirilmesine çalışılacak.

Torku Konyaspor’da, yerli bir sol kanat oyuncusu alınması konusunda da görüşmeler yapıldığı belirtildi. Önceki gün Konya’ya gelen teknik direktör Mesut bakkal ile transfer değerlendirmesi yapılarak alınacak kaleci ve forvet oyuncusu konusunda görüş birliğine varıldığı ileri sürüldü.

Torku Konyaspor’da, 5 Temmuz’da Konya’da başlayacak lig hazırlıklarının programı ve kamp yapılacak yerler hafta sonuna kadar netleştirilecek. Bu arada, Hollanda kampında oynanacak özele maçların programının da büyük ölçüde belli olduğu, bununda hafta sonuna kadar kamp merkezleriyle birlikte kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.