Sakarya ilaç olacak

Sakarya ilaç olacak

Konyaspor yarın konuk edeceği Sakaryasporu yenerek zirve koşusunu sürdürmek istiyor. Kartalda tedavisi süren Ali Derenin tedavisi sürüyor. Genç Muhammet, maçı kazanıp çıkışı sürdüreceklerini söyled

Bank Asya 1. Lig'in 22. haftasında, Pazar Günü Sakaryaspor’u konuk edecek Konyaspor'da hazırlıklar galibiyet için yapılıyor.  Yeşil-beyazlı takımın genç yıldızı Abdülkerim genç milli takıma davet edilirken, Muhammet ise, Sakaryaspor’u yenerek yola devam edeceklerini söyledi. Kartalların, önceki gün öğleden sonra Cumhuriyet sahasında, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana hasta olan genç kalecimiz Nazmi katılmazken, Ali Dere takımdan ayrı olarak masör Ahmet Yılmaz gözetiminde çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ve çıkış koşuları ile devam etti ve yarı sahada çift kale maçla tamamlandı.
Dün de öğleden sonra taktik çalışması yapan Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde dinlenmeye çekilecekler. Konyaspor’da, Muhammet’in durumu hocaya bağlı. Sakatlığı geçen genç futbolcu hoca forma vermesi halinde takımdaki yerini alacak. Ertuğrul’un ise biri iki hafta daha oynayamayacağı ileri sürüldü. Buca maçında ayağına darbe alan ve hafta içerisinde takımdan ayrı çalışarak tedavi gören Ali Dere ise dün takımla birlikte çalışmalara başlayacaktı. Bu futbolcunun durumu da maç günü belli olacak.   
ABDÜLKERİM MİLLİ TAKIMDA
Konyaspor’un genç yeteneği Abdülkerim Bardakçı, U18 Milli takım aday kadrosuna davet edildi. Genç millilerin Belçika ile Kocaeli ve Gebze'de 21-23 Şubat tarihlerinde oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Abdülkerim ile birlikte aday kadroya davet edilen oyuncular 19 Şubat 2012 Pazar günü saat 18.00'den itibaren İstanbul'da toplanmaya başlayacaklar. Abdülkerim, Pazar günü akşam kampa katılacak.  
MUHAMMET; ÜÇ PUAN DEDİ
Konyaspor’un genç futbolcusu Muhammet Yürükuslu, üst üste alınan galibiyetlerle Süper Lig konusunda ne kadar iddialı olduklarını ortaya koyduklarını dile getirdi. Muhammet, Sakaryaspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılarak çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi. Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında alınan yenilgilerin hedeflerinden sapmaya neden olmadığını ve Erciyesspor maçıyla başlayan çıkışın TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasman ve Bucaspor iç saha galibiyetleriyle devam ettiğini ifade eden Muhammet Yürükuslu, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Her zaman söylüyorduk. Bir seri yakaladığımız zaman bunun devamı gelecek diye. O seri sezonun ikinci yarısında geldi. Şimdi ligde iyi bir konumdayız. Ama işimiz henüz bitmedi. Önümüzde 13 maç var. Bu maçlarda alınacak en iyi sonuçları alarak ilk 2'den veya play-off'tan Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Sezon başında bu hedefle yola çıktık ve kötü gittiğimiz dönemlerde bile hedefimizden en ufak bir sapma olmadı. Yakaladığımız seri galibiyetlerin ardından oluşan olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bunun için önümüzdeki ilk engel Sakaryaspor maçı. Rakibin durumu bizi kesinlikle ilgilendirmiyor. Biz her takıma saygı duyuyoruz. Sahaya çıkıp, mücadelemizi ve kazanma arzumuzu ortaya koyarak 3 puanla ayrılmak ve yakaladığımız avantajı iyi kullanmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce ve inanca sahibiz."
Taraftarlarımıza da çağrıda bulunan Muhammet, bu konuda da şunları söyledi. "Bucaspor maçında tribünde yaşanan güzellikler herkesi olduğu gibi bizi de etkiledi. İlk defa bu kadar kalabalık ve destek veren tribünler önünde oynadık. Öncelikle bayan ve çocuk taraftarlara teşekkür ediyoruz. Artık bu örnek desteğin artarak devam etmesi gerekir. Taraftarlarımızın Sakaryaspor maçında tribünleri her zamankinden daha fazla bir şekilde dolduracağına ve son düdüğe kadar bize destek vereceklerine inanıyoruz. Biz de onlara maç sonunda 3 puan hediye ederek teşekkür ederiz."
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.