Şakalak Tarım’dan bayilere ziyaret

Şakalak Tarım’dan bayilere ziyaret

Şakalak Tarım Genel Müdürü Mustafa Genç ve Satış-Pazarlama Sorumlusu Ayhan Şahingöklü, Şakalak’ın Güneydoğu ve Doğu bölgelerindeki bayilerini ziyaret etti.

Türkiye’nin en büyük tarım makineleri üreticilerinden Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç ile Satış ve Pazarlama Sorumlusu Ayhan Şahingöklü, Güneydoğu ve Doğu Anadolu’daki bayileri ziyaret etti. Sezon sonunda yapılan ziyaretlerde birçok il gezildi. Bayiler ile yeni dönemde yapılacaklar istişare edilerek, yeni nesil makineler hakkında yorumlar alındı.

Ziyaretler hakkında değerlendirmelerde bulunan Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç, Şakalak A.Ş. olarak Doğu ve Güneydoğu’da en fazla tercih edilen tarım makinesi markası olduklarını dile getirdi. Genç, “Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. olarak bayilerimiz son derece önemsiyoruz. Kendileri ile uzun süredir yaptığımız ticaretler dostluklara dönüştü. İhmal etmeden ziyaretler yapıyoruz. Türkiye’nin tüm bölgelerinde bayilerimiz var. Tamamını ziyaret ediyoruz. Son ziyaretimizi Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki bayilerimize yaptık. Burada firmamızla ilgili aldığımız övgüler bizleri mutlu ediyor. Çok güzel yorumlar alıyoruz. Bu noktada tüm bayilerimize teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten memnun kalan bayi yetkilileri de, Şakalak gibi bir firmanın ürünlerini satmaktan dolayı gurur duyduklarını belirterek, firma yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi. Mustafa Genç, bayilere özel hediye takdiminin ardından ziyaretlerini tamamladı.

2-6-029.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.