Şahin: Bu Türlü Yeni Fetvalar Vermeyin

Şahin: Bu Türlü Yeni Fetvalar Vermeyin

Sayın abonemiz; "Şahin: Şafi uleması olamamışsın fetva veremezsin" başlıklı haberimizi, "Şahin: Bu türlü yeni fetvalar vermeyin" başlığıyla düzenleyerek yeniden servis ediyoruz..AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan...

Sayın abonemiz; "Şahin: Şafi uleması olamamışsın fetva veremezsin" başlıklı haberimizi, "Şahin: Bu türlü yeni fetvalar vermeyin" başlığıyla düzenleyerek yeniden servis ediyoruz..

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, cumhurbaşkanı seçimi için Zonguldak'ın Ereğli ilçesine geldi. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ı ziyaret eden Şahin, Uysal'dan, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şahin, ziyaret sırasında kendisine, 'Genel Başkanım' diye hitap eden ve uyarı üzerine, 'Size Başbakanım diyesim geliyor Sayın Genel Başkan Yardımcım' diyen Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç'ı, 'Şafii uleması olmamış, olacak adına fetvalar vermez. Bu türlü yeni fetvalar vermeyin.” diyerek uyardı. Yapılan ziyaretin ardından ilçe başkanlığı tarafından verilen yemeğe geçildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.