Şahin, Akkuş ve Müftüoğlu’na ödül

Şahin, Akkuş ve Müftüoğlu’na ödül

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GSİM) organize ettiği ve bu yıl 6.'sı düzenlenen 'Sporda Büyük Buluşma' adı altındaki ödül töreni geçtiğimiz hafta içinde yapıldı.

Çatalca'daki Delta Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende ilçe belediye başkanları, basın kuruluşları, kulüp temsilcileri, federasyon başkanları ve il temsilcilerine GSİM tarafından ödül verildi.
Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nun da ödül aldığı törende, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, başarılı spor adamlığının yanında sanatçı kimliğini de konuşturdu. Plaket törenin ardından canlı müzik gösterisi yapılırken, Türkiye’nin en başarılı İl Müdürlerinden Tamer Taşpınar, İstanbul'da spora destek verenleri onurlandırmak amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, 'İstanbul'un olimpiyatlara hazırlanabilmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Tesisleşme ve altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Yakın zamanda Pekin Olimpiyatları'ndaki yüzme kompleksinin benzerini Ataköy'de yapacağız' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.