Sağlık-Sen’de yeni   başkan Şafak oldu

Sağlık-Sen’de yeni başkan Şafak oldu

Sağlık-Sen Konya Şube Başkanı olan Kerem Şafak, Memur-Sen ve Sağlık-Sen bir gönül, bir sevda, bir dava hareketidir. Kuruluş ilkelerinden taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz” dedi

Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu’nda şube sekreteri olarak görev yapan Kerem Şafak, şube başkanlığına seçildi.

Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu, İdris Baykan, Memur-Sen İl Temsilcisi Nazif Karlıer, Aksaray Şube Başkanı Rifat Kaya, Karaman Şube Başkanı Beytullah Bayır, Kayseri Şube Başkanı Hasan Keser, Konya Üniversite Şube Başkanı Mithat Şafak, Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Memur-Sen’e bağlı sendikaların yönetimleri ile delegeler katıldı. Kurulun divan başkanlığını, Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu yaptı.

5-1-1.jpg

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ DERDİNİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

Genel kurulda delegelere hitap eden Sağlık Sen Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, 10 ay gibi kısa bir sürede sendikacılığa farklı bir ivme kazandırdıklarını belirterek, “Sağlık-Sen teşkilatları klavye başında değil, sahada sendikacılık yapıyor. Doktor, hemşire odalarında, hastane koridorlarında tüm sağlık çalışanlarımızın derdini çözmeye çalışıyoruz. Bir hemşirenin derdi olduğunda ilk önce Sağlık-Sen temsilcisi destek oluyor” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan da “Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni gelecek yönetimin de birlik ve dirlik içerisinde çok güzel işlere imza atacağını inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Görevi devreden Konya Şube Başkanı Ahmet Uzunay, 3,5 yıl boyunca birlik ve beraberlik içerisinde Konya Şube’yi Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri haline getirdiklerini anlattı.

İLKELERDEN TAVİZ VERMEYİZ

Genel kurulda şube başkanlığına seçilen Kerem Şafak ise “Memur-Sen ve Sağlık-Sen bir gönül, bir sevda, bir dava hareketidir. Dolayısı ile bu davanın mayasında besmele vardır, adalet, hakkaniyet ve doğruluk vardır. Bu değerler üzerine kurulu olan sendikamız, hiçbir zaman kuruluş ilkelerinden taviz vermeden yoluna devam etmiştir” diye konuştu. Bugüne kadar verdiği hizmetler ve emeklerden ötürü şube yönetimine teşekkür eden Şafak, gerçekleştirmek istediği projeler hakkında bilgi verdi. Şafak, “Devraldığımız Sağlık-Sen bayrağını daha yukarı taşımak en büyük vazifemiz” dedi.

Sağlık-Sen Konya Şubesi’nin yönetimi şu isimlerden oluştu SağlıkSen Şube Başkanı Kerem Şafak, Şube Sekreteri Yunus Karaosmanoğlu, Teşkilattan Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mücahid Öncü, Mali İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Aytekin Uzun, Basın ve İletişimden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Erkan Korkmaz, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Orhan Yaşar ve Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Uğur Çapraz.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.