Sağlık kontrolleri yapıldı

Sağlık kontrolleri yapıldı

Bank Asya 1. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyasporda 26 futbolcu, 5 teknik adam ve kulüp çalışanları sağlık kontrolünden geçirildi

Yeşil-beyazlıların kontrolleri Özel büyükşehir Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Konyaspor’un kan tetkikleri ile başlayan sağlık kontrolü, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testleri ile sona erdi.
Kontrolleri tamamlanan teknik heyet ve futbolcular ise şunlar: Teknik heyet: Hüsnü Özkara, Enver Şen, Atilla Uzuncan, Muharrem Aydın, Ekrem Özerk Tufan. Doktor Tunç Tarakçı, Fizyoterapist Ahmet Bayrak, Genel Menajer Seyit İçgül, Masör Ahmet Yılmaz ve Fatih Topakçal. Futbolcular: Mahamoudou Kere, Erdinç Yavuz, Serkan Şahin, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, Feyyaz Belen, Recep Aydın, Selim Ay, Ali Kireş, Rıfat Erdem, Abdullah Çoban, Abdulkerim Kılıç, Serbay Yağız, Tolga Ünlü, Ali Çiçek, Abdulkerim Bardakçı, Aykut Uluç, Kaya Tarakçı, Ahmet Gökhan Güney, Emrullah Şalk, İshak Çakmak, Ahmet Sabri Fener, Uğur Bulut, Ömer Ali Şahiner, Bilal Aziz Özer, İsmail Güven. Öte yandan yeni transferler Fernandez Neca, Semih Aydilek, ayrıca geçtiğimiz gece Konya’ya gelen Marcın Andrzej Robak ve izinli olan Emre Akdağ’ın sağlık kontrolleri önümüzdeki günlerde tamamlanacak.
Özel Büyükşehir Hastanesi Genel Müdürü Cem Ali Aksoy, hastanelerinin yeşil-beyazlı ekibe yıllardır sağlık konusunda destek verdiğini söyledi. Konya’nın yüz akı, aynı zamanda Türkiye’de ki vitrini olan Konyaspor için üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını ifade eden Aksoy; “Hastane olarak temsilcimize bu hizmeti yıllardır vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Konyaspor’un sağlığı bize emanet diyoruz ve ekip olarak bu desteğimize daha uzun yıllar devam edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.