Sağlık çalışanının ‘Şehitlik  Belgesi’ eşine takdim edildi

Sağlık çalışanının ‘Şehitlik Belgesi’ eşine takdim edildi

7 ay önce Hadim Devlet Hastanesi’nde görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hemşire Abdurrahman Karataş (33), Sağlık Bakanlığı tarafından görev şehidi kabul edildi.

7 ay önce Hadim Devlet Hastanesi’nde görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Hemşire Abdurrahman Karataş (33), Sağlık Bakanlığı tarafından görev şehidi kabul edildi. Abdurrahman Karataş adına düzenlenen ‘Şehitlik Belgesi’ Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç tarafından merhum Karataş’ın eşi Anakız Karataş’a teslim edildi.

Sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile görev yaptıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, tüm şehitler için dua ederek aile bireylerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diledi.

Genç yaşta eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını söyleyen Anakız Karataş ise “Acımız hep taze, eşim hep aklımda. Rabbim devletimize zeval vermesin, bu belge bizler için en büyük onur oldu” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen şehitlik belgesi teslim törenine Personel Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Hakan Çetinkaya ile birlikte şehit Karataş’ın yakınları katıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.