Sadece bir maç kaybettik

Sadece bir maç kaybettik

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Hedeflerimiz açısından önem taşıyan bir maçtı. Kazanabilseydik üst gurup içinde yer alabilirdik. Bu maçı kaybetmek herşeyin bittiği anlamına gelmiyor” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’daFethiyespor karşısında alınan yenilginin üzüntüsü sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip bugün itibari ile hafta sonu deplasmanda oynanacak Aydınspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Selçukspor Teknik DirektörüAbdurrahman Baysangur, Mağlubiyet nedeni ile çok üzgün olduklarını. Hatalarından dersler çıkarıp deplasmanda oynayacakları Aydınspor maçına konsantre olacaklarını söyledi.Baysangur“Kazanmak adına belki çok iyi oynayamadık ancak ikinci bölgede baskı yediğimiz pozisyonlarda çok istediğimiz pas trafiğini gerçekleştiremedik. Fakat maçı kazanmamıza yetecek pozisyonları bulduk.  İki tane penaltı atışından yararlanamadık. Tabii ki bunları atmak durumundasınız. Eğer bir maçta iki penaltı atışı kaçırırsanız rakibin direnci artırırsınız. Öylede oldu. Rakibimizin etkili oyuncuları var. Biz oyun kurmaya çalışırken yediğimiz kontratak bize yakışmadı. Özelikle üç oyuncumuzun olduğu bir pozisyonda gol geldi. Yemememiz gereken bir gol yedik. Ama buna rağmen oyuna tutunmaya çalıştık. Oyun olarak iyi durumdayız, oyuncularımızın kazanma isteği arzusu üst seviyede”.

ÜZÜNGÜZ

Abdurrahman Baysangur“Fethiyespor karşılaşması bizim için bir kırılma maçı olabilirdi.Lehimize çeviremediğimiz için üzgünüz. Hedeflerimiz açısından önem taşıyordu. Bu sonuçla henüz o alt sıralardaki takımların arasından sıyrılamadık. Kazanabilseydik üst gurup içinde yer alabilirdik. Ama ben yine de takımıma sonuna kadar güveniyorum. Bu maçı kaybetmek herşeyin bittiği anlamına gelmiyor. Hatalarımızdan dersler çıkarıp önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Aydınspor maçını düşünmeliyiz. Kaybettiğimiz için üzgünüz ancak performansından dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadelerini kulandı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.