Sadaka Kutusu Hırsızlığı Kamerada

Sadaka Kutusu Hırsızlığı Kamerada

Ankara’da bir alışveriş merkezine müşteri gibi gelen bayan, market sahibinin dalgınlığından ve müşteri yoğunluğundan faydalanarak sadaka kutusunu çaldı. Ankara Sincan Atatürk Mahallesi Onur Sokak'ta bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleşen...

Ankara’da bir alışveriş merkezine müşteri gibi gelen bayan, market sahibinin dalgınlığından ve müşteri yoğunluğundan faydalanarak sadaka kutusunu çaldı.

Ankara Sincan Atatürk Mahallesi Onur Sokak'ta bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleşen sadaka kutusunun çalınma anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, alışveriş merkezine müşteri gibi gelen bir bayan, önce birkaç parça eşya aldıktan sonra daha sonra kasaya geliyor. Kasanın bulunduğu bölümdeki sadaka kutusunun önüne aldığı tabak kutusun koyan bayan daha sonra masanın üzerinde bulunan sadaka kutusunu alarak elindeki poşetin içine koyuyor. Müşteri yoğunluğu ve kasiyerin dalgınlığından faydalanan bayan daha sonra hızla uzaklaştı.

Sadaka kutusunun yerinde olmadığını fark ederek polise başvuran market sahibi Metin Sayğın, “Sabah kahvaltı aldık. Kalan bozuk paraları sadaka kutusuna atmak istedik. Baktık sadaka kutusunu bulamadık. Daha sonra güvenlik kameralarına baktık. Bir bayan önce dükkanda keşif yapıyor. Daha sonra bir kutu alarak sadaka kutusunun önüne koyuyor. Daha sonra da tekrardan geliyor ve kutuyu alarak kendi poşetinin içine koyuyor. Oysa bu bağış kutuları öğrencilere ve kimsesizlere burs oluyor.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.