Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı bayramlaştı

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı bayramlaştı

Saadet Partisi Konya İl Teşkilatının, kurban bayramı bayramlaşma programı İl başkanlığı Binasında gerçekleştirildi.

Programa İl Başkanı Hüseyin Saydam, GİK Üyeleri Lütfi Yalman ve Av. Hasan Hüseyin Uyar, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan,Meram Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Özkan, İlçe Başkanları, Vefa Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.
Programda konuşma gerçekleştiren il başkanı Hüseyin Saydam, “Öncelikle  kurban bayramının islam alemine ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah çok şükür uzun bir aradan sonra bayram proğramda bir araya geldik Allah daha nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin bu süreç içerisinde büyüklerimizden teşkilat mensuplarımızdan kaybettiklerimiz oldu Allan hepsine rahmet etsin” dedi

3 BAYRAMI BİR ARADA YAŞIYORUZ 
Kurban bayramının 20 Temmuz tarihine denk gelmesinin parti adına ayrı bir önem taşıdığına vurgu yapan Saydam şunları kaydetti: “20 Temmuz tarihi Saadet Partisi olarak üç bayramı birlikte yaşadığımız bir gün oldu . İçerisinde bulunduğumuz kurban bayramı, Kıbrıs barış harekatının yıl dönümü, ve Saadet Partimizin kuruluş yıl dönümü bu vesile ile 3 bayramı aynı anda yaşıyoruz. Bayramlar bizim için herzaman buruk geçiyor. Bu burukluğu geçirmemiz gerekiyor. Geçen ramazan bayramı olduğu gibi bu bayramdada katil İsrail, Filistinli kardeşlerimizi katletmeye devam etti. Bu zulme sadece kalben buğuz edebiliyoruz. Bunun yanında yetkiyi elinde bulunduranlar, bu zulmü durdurması gerekenler de bizim gibi davranıyorlar kınamaktan ileri gidemiyorlar. Ve bu sıkıntı her geçen gün büyümeye devam ediyor. Tüm mazlum coğrafyalardaki mazlum kardeşlerimiz zor şartlar altında bayramlarını idrak etmeye çalışıyorlar. Maalesef bayramlarımız böyle buruk geçiyor.”

whatsapp-image-2021-07-21-at-13-54-30-1.jpeg
VATANDAŞLAR EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA
Askeri ücretle çalışan vatandaşlarım kurban bayramı masraflarını karşılamakta zorlandığını ifade eden Saydam, sözlerini şöyle tamamladı “Askari ücretle geçinmeye çalışan vatandaşlarımızın bayramlarıda masraflarında buruk geçiyor. Bir aile içerisinde aile fertlerinim isteklerini karşılamada zorlanırken bunun getirmiş olduğu yük altında ezilerek bayramlarını buruk geçiyorlar. Çocukların isteklerinin karşılanmaması bayramlarım bir aile içinde anne babanın bayramlarını buruk geçirmesine sebeb oluyor. Bayram bayram olması gerekin aileler zehir oluyor. Uygulanan yanlış ekonomik politikalar ile birlikte İnsanlarımız kurbanlarını kredi çekerek hac ibadetlerini kredi çekerek gerçekleştirmek zorunda bırakılıyor. Tüm dünyada ve mazlum coğrafyalarda bayramın bayram gibi yaşanması ancak bizim iktidarımızla mümkün olacaktır. Bu vesile tekrardan tüm islam alemin ve kurban bayramını tebrik ediyor hayırla vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ediyorum.

whatsapp-image-2021-07-21-at-13-54-29.jpeg

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Uyar ve  Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, bayramlaşma programına katılan teşkilat mensublarının bayramını tebrik etti.

SAİT ÇELİK

whatsapp-image-2021-07-21-at-13-54-30.jpeg

whatsapp-image-2021-07-21-at-13-54-31.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum