Saadet Partililer'in ölümüne sevindi!

Saadet Partililer'in ölümüne sevindi!

Siyasette kullanılan nefret dili, 31 Mart 2019 yerel seçim günü kendini gösterdi. Murat P. İsimli şahıs "Saadet'in ülkede 0,002 oyu vardı. İkisi daha öldü kaldı 0,001. Devlet derhal kanun çıkarıp bu Saadetlileri koruma altına almalı” diyerek kin kustu

Siyasette kullanılan nefret dili, 31 Mart 2019 yerel seçim günü kendini gösterdi. Malatya'nın Pütürge ilçesinde oy kullanma işlemi sırasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük'ün yeğeni, Saadet Partili 3 kişiyi öldürdü. Olayın ardından bu çirkin olayı meşru göstermeye çalışan bir vatandaşın sosyal medyada yaptığı paylaşım ise büyük tepkiye neden oldu.

murat-pomay-resim.jpg

3 kişinin ölümünün yer aldığı bir habere yorum yapan Murat P. isimli şahıs , “Saadet'in ülkede 0,002 oyu vardı. İkisi daha öldü kaldı 0,001. Nesli tükenmek üzere devlet derhal kanun çıkarıp bu Saadetlileri koruma altına almalı” diyerek, hayatını kaybeden 3 kişi ardından gülücüklü de bir ifade bıraktı. Kısa süre içinde vatandaşın bu paylaşımı büyük tepkiye neden olurken, Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı hukuk birimi de devreye girdi. Bazı vatandaşlar ise “Aynı olay AK Partili birinin başına gelse Savcılık hemen devreye girerdi. Konu Saadet Partisi olunca bu sessizlik neden?” tarzında söylemlerde bulunarak da tepkisini dile getirdi.

Merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum