Saadet Karatay’dan anlamlı pankart

Saadet Karatay’dan anlamlı pankart

Saadet Partisi Kartay İlçe Başkanlığı Filistin’de yaşanan olaylara dikkat çekmek ve Gazze’deki mazlumlara yardım ulaştırmak için ilçe binasına dev kare kod pankart astı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın 13 binden fazla kişi yaşamını yitirdi.
Saadet Partisi Karatay İlçe teşkilatı Filistinli mazlumların yanında olduğunu belirtmek ve bölgeye insani yardım ulaştırmak adına ilçe binasına dev kare kod pankartı astı.

whatsapp-image-2023-11-20-at-12-56-55-1.jpegPankartı gören Konyalılar ne olduğun anlamak için telefonlarından kare kodu tarattıklarında Filistin’e yardım sayfasına yönlendiriliyor. Bu sayfadan Filistin için yardımda bulunuluyor.whatsapp-image-2023-11-20-at-12-56-54-2.jpegFİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Kartay İlçe Başkanı Fatih Karaman, “Bizler Müslümanız, inancımızın gereği olarak Filistin’deki mücahit kardeşlerimizin yanındayız. Böyle bir çalışma yaparak vatandaşların dikkatini çekmek istedik. Kare kodu okutan vatandaşlarımız Filistin için destek sayfasına yönlendiriliyor. Dileyen kardeşlerimiz bu uygulama üzerinden yardım yapabiliyor. Kardeşlerimizi yardım etmeliyiz. Siyonizm hedefinin sadece Filistin olmadığını tüm dünya insanları olduğunu unutmamalıyız. Bu sapkın düşünce dünyanın başına bela bir oluşumdur. Bu ideolojileri ile tüm dünyayı ifsat etmek istiyorlar. Bu ideolojinin her zamlan karşısında olacağız. Büyük Ortadoğu Projesi’ni uygulatmayacağız inşallah” dedi
SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum