Rusya’da Rahip Aracında Ölü Bulundu

Rusya’da Rahip Aracında Ölü Bulundu

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde başından yaralanarak yaşamını yitiren bir rahip aracında ölü bulundu.

Rusya’nın Krasnodar bölgesinde başından yaralanarak yaşamını yitiren bir rahip aracında ölü bulundu.

Yol kenarında bir ağaca çarparak kaza yaptığı izlenimi verilen rahibin evinde yangın çıkması ise suikast endişelerini artırdı.

Rusya Soruşturma Komisyonu’ndan yapılan açıklamada 61 yaşındaki rahibin aracında ölü bulunduğu, kafasından da yara aldığı doğrulandı. Krasnodar Bölgesi’nde gerçekleşen olayla ilgili polis geniş çaplı inceleme başlatırken, rahibin kimliği açıklanmadı.

Güvenlik görevlileri rahibin evinde yangın çıkarıldığını, yapılan incelemelerde evi ateşe vermek için benzin döküldüğünün de tespit edildiğini ifade etti.

Ria Novosti’ye bilgi veren güvenlik kaynağı rahibi öldürdüğünden şüphelenilen bir kişinin yakalandığını, olayın rahibin görevi ile ilgili olmadığını söyledi.

Rusya Soruşturma Komisyonu da 38 yaşındaki şüphelinin yakalandığını belirtti. İddialara göre saldırgan rahibin karısının eski kocası.

Ağustos ayında da 75 yaşındaki rahip Pavel Adelgeym bıçaklanarak öldürülmüştü. Polis rahibin yakını olduğu belirtilen 27 yaşındaki şüpheliyi yakalamış, akıl sağlığı yerinde olmayan şahısla ilgili mahkeme süreci başlatılmıştı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.