Rumelisiad Başkanı Kırcı: Yaşanan Olayların Türkiye'ye Faydası Yok

Rumelisiad Başkanı Kırcı: Yaşanan Olayların Türkiye'ye Faydası Yok

Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcı, Türkiye'de bir süredir devam olaylara dikkat çekerken, "İş dünyası temsilcileri olarak bu tarz olayların ülkemiz adına fayda sağlamayacağını hepimiz bi.

Rumelili Yönetici İşadamları ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcı, Türkiye'de bir süredir devam olaylara dikkat çekerken, "İş dünyası temsilcileri olarak bu tarz olayların ülkemiz adına fayda sağlamayacağını hepimiz biliyoruz." dedi.

RUMELİSİAD, tarafında düzenlenen iftar programı ile işadamlarını buluşturuldu. İftarda konuklara yönelik bir konuşma yapan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kırcı, Ramazan'ın önemine dikkat çekerek herkesin Ramazanın kutladı. Gecede gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Mustafa Kırcı, "Bir süredir ülkemizde devam eden bazı olaylar var. Bu olaylar çerçevesinde bazı can kayıpları ve yaralanmalar yaşandı. İş dünyası temsilcileri olarak bu tarz olayların ülkemiz adına fayda sağlamayacağını hepimiz biliyoruz. Oluşturulmaya çalışılan kutuplaşma süreci hiç kimseye fayda sağlamayacaktır. Bu nedenle tüm kesimleri sağduyu ve itidale davet ediyoruz. Ekonomide yaşanan dalgalanmalardan da görüldüğü üzere bu sürecin ülkemiz ekonomisi üzerinde olumsuz etkileri olmuştur. Umarım bir an önce bu süreç tamamlanır ve demokratik haklar çerçevesinde çözüm bulunur. Ülkemizde yaşayan herkesi birlik beraberliğe davet ediyorum." dedi.

Mustafa Kırcı'nın konuşmalarının ardından RUMELİSİAD kadın kolları tarafından gerçekleştirilen etkinlikler anlatıldı.   CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.