Rövanşı aldık

Rövanşı aldık

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Tofaş galibiyeti sevinci devam ediyor. Sarı mavili takımda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan önemli bir maçtan galip ayrıldıklarını belirtirken, ilk maçın intikamının alındığını belirtti.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Tofaş galibiyeti sevinci devam ediyor. Sarı mavili takımda Basın Sözcüsü Tunahan Turhan önemli bir maçtan galip ayrıldıklarını belirtirken, ilk maçın intikamının alındığını belirtti. Beko Basketbol Lig’i 18. Hafta maçında sahasında Tofaş’ı 70-67 mağlup eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde bu galibiyetin sevinci devam ediyor.

“YENMEK ZORUNDAYDIK”
Sarı mavili takımda basın sözcüsü Tunahan Turhan, “Sahamızda her maçımızı kazanmak zorunda olduğumuzu söylemiştim daha önce de. Bu anlamda galibiyet parolası ile çıktığımız bir karşılaşmaydı. İlk periyot dışında sürekli önde tamamladığımız bir maç oldu. Tofaş güçlü bir takım olmasına rağmen, yenmek zorundaydık ve bunu yaptık. İlk maçında intikamını almış olduk.” dedi.

“HEDEF LİGDE KALMAK”
Turhan işlerinim henüz bitmediğini belirterek, “Hocamızda maç sonunda söyledi. Gerçekten önemli bir galibiyet aldık. Hayati bir maçtı. Ancak işimiz daha bitmedi. Sahamızda kalan maçlardan alabileceklerimizin tamamını almalıyız. Tüm takım olarak tek hedefimiz var o da bu sezon ligde kalmak. Bunun mücadelesi içerisindeyiz.” şeklinde konuştu.

BAŞVURU TARİHİ UZATILDI
Öte yandan Torku Selçuk Üniversitesi yönetiminde geçtiğimiz ay ilan edilen marş yarışmasında tarih uzatıldı. Yapılan yeni açıklamaya göre son başvuru tarihi 28 Şubat tarihi oldu. Sarı mavili yönetimden yapılan açıklamada, “Takımını en iyi anlatan marşı, en iyi sloganlarla sen bestele; hem takımına ait dillere dolanacak marşın sahibi ol, hem de muhteşem hediyeleri kap. Son başvuru tarihi 28 Şubat’a kadar uzatılmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.