Rota golcüye çevrildi

Rota golcüye çevrildi

Dış transferde Şekersporlu ishak’ı renklerine bağlayan konyaspor’da rota iyi bir golcü futbolcuya çevrildi. Yeşil-beyazlılar, 1 kaleci olmak üzere 4 futbolcuyu aldıktan sonra transfere nokta koyacaklar

Konyaspor’da, Çarşamba günü yapılacak sezonun ilk çalışması için hazırlıklar sürdürülürken, transfer ise, bir kaleci ve 4 futbolcu alınarak kapatılacak. Yeşil-beyazlı takımda, uzun tatil bugün akşam sona erecek ve futbolcular yarın Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar.. Çalışmalara ise, Çarşamba günü başlanacak. 3 Temmuz Cumartesi günü Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecek olan Kartalların ilk dönem kampı 16 Temmuz’da sona erecek.. İkinci dönem hazırlıkları ise 18-30 Temmuzu tarihleri arasında Avusturya’da gerçekleştirilecek.

KALECİ LUKOVİÇ GELİYOR

Dış transferde son olarak Şekersporlu İshak’ın transferi için adı geçen kulübün başkanıyla anlaşan ve Kayserispor’dan sağ kanat oyuncusu Hakan’a 2 yıllık imza attıran yeşil-beyazlılarda Avustralyalı kaleci Danny Vukovic’i Türkiye ye davet etti. Gurbetçi, Almanya 3. lig takımlarından SV Wehen’de forma giyen 23 yaşındaki Aykut Öztürk ile anlaşma sağlayan yeşil beyazlılar, kaliteli golcü için rotasını Norveç ve Slovenya’ya çevirdi.. Forvet olarak üzerinde durulan futbolculardan birinin bonservisiyle birlikte Konyaspor’a 2 milyon Euro’ya mal olabileceği, ancak iyi bir kadro oluşturma adına bu futbolcunun da transferinin ön planda olduğu kaydedildi.

Diyarbakırspor kalecisi Gökhan Tokgöz’ün ardından iyi birde yabancı kaleci transfer etmeyin planlayan Konyaspor yöneticileri, Avusturalya Central Coast Mariners takımında oynayan kaleci Danny Vukovic de karar kıldı.. 25 yaşında olan kalecinin bugün sabah uçağıyla Konya’ya geleceği ve kesin anlaşmanın sağlanmasının ardından da sözleşme imzalanacağı bildirildi.

Konyaspor yönetimi, kaleci dışında bir sağ ve sol ön ve iki kaliteli forvet oyuncusu alarak transferi kapatacaklar. Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet, basında geçen İngiliz ve İspanyalı futbolcuların transferleriyle ilgilenmediklerini belirterek, her mevki için ellerinde 4’er kişilik liste bulunduğunu, bu futbolculardan birini alacaklarını dile getirdi ve isim açıklamaktan kaçındı..

ŞEKERSPOR’A TEŞEKKÜR

Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, İshak’ın transferi nedeniyle kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı Şekerspor camiasına teşekkür etti. Teknik direktör Ziya Doğan'ın da istediği İshak Çakmak'ın transferi için Konya Şekerspor kulübü başkanı Yavuz Erence ile son kez bir araya gelerek transferi bitirdiklerini dile getiren Başkan Karapınar, iki kulüp arasında çok iyi bir işbirliği bulunduğunu açıkladı..

Başkan Bahattin Karapınar, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Bu bir anlamda geç kalınmış bir işbirliğiydi. Çünkü ortak nokta Konya'yı profesyonel liglerde başarıyla temsil etmek olduğunda başta iki kulübün birbirine ardından da herkesin Konyaspor'a ve Konya Şekerspor'a destek vermesi gerekir. Bu konuda ilk adımı attık ve Konya futbolunun gelecekte adından söz ettirecek önemli isimlerinden biri olan İshak Çakmak'ın transferini hiçbir pürüz kalmadan çözdük. İshak, artık Konyaspor'lu. 30 Haziran çarşamba günü Konya'da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılacak. Bu transferin gerçekleşmesinde Konyaspor'a her türlü desteği veren ve kolaylığı sağlayan başta ABH ve Pankobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk olmak üzere, Konya Şekerspor kulübü başkanı Yavuz Erence'ye, Konya Şekerspor yönetimine ve camiasına teşekkür ediyoruz.."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum