Roll-Up Banner ve Yelken Bayraklar Çeşitleri

Roll-Up Banner ve Yelken Bayraklar Çeşitleri

Roll-Up Banner ve Yelken Bayraklar Çeşitleri

Reklam ya da halkla ilişkiler şirketlerinin görev aldıkları organizasyonlarda kullandıkları belli başlı malzemeler vardır. Bu malzemeler, reklamı yapılacak firmanın iyi bir görsellik taşıması ve insanların aklında daha iyi kalabilmesi amacına uygun olarak reklamcılar ya da halkla ilişkiler uzmanları tarafından seçilmektedir. Özellikle bir markanın lansmanının (tanıtımının) yapıldığı organizasyonlar hayati önem taşıyan reklamcılık malzemeleri vardır. Bu malzemelerin başında ise roll-up banner gelir.

 

Roll-up banner, reklam şirketleri ya da firmalar tarafından çok uzun bir süredir kullanılmaktadır. Bu bannerlar; kolay katlanıp açılabilme, bir kutuya rahatça sığabilme ve portatif olma gibi özellikleri sebebiyle şirketler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Firmanın logosunun, sloganının ya da düzenlediği bir kampanyanın bilgileri bu roll-up banner’lara işlenerek güzel ve akılda kalıcı bir görsel oluşturma amacı güdülür.

Yelken Bayrak Reklam İçin Çok Önemli

lar kadar, şirketler için hayati önem taşıyan görsel reklamcılık malzemelerinden bir diğeri de yelken bayraktır. Genellikle bir dükkânın ya da şirketin girişinin önüne yerleştirilen yelken bayrak, rüzgârdan etkilenmemeleri, ayrıca üzerindeki yazıların 360 derecede de okunabilir ve görülebilir olmalarından dolayı yoğunlukla tercih edilmektedir.

, iki şekilde satışa sunulmaktadır. Bunlardan ilk yere çivilenen düzenekle teslim edilen bayraklardır. Bunlar, kurucu ekip tarafından şirket sahibinin istediği bölgeye, yere çivilemek suretiyle sabitlenir. Rüzgâr, yağmur, kış vb. herhangi bir hava olayında etkilenmezler. Bir diğer yelken bayrak çeşidi ise altında dubası olanlardır. Bunlarda herhangi bir çivileme olayı olmaksızın, direk olarak kurularak ayak üstünde durabilirler. Bunlar da aynı şekilde rüzgârdan, yağmurdan, güneşten ya da kötü hava koşullardan kolay kolay etkilenmez.

Runner Masa Örtüsünü Unutmamak Gerekir

Reklamcılık malzemelerinden en az bilineni ancak belki de en çok kullanılanlardan biri de kuşkusuz runner masa örtüsüdür. Bu örtülere herhangi bir firmanın ya da şirketin amblemi, sloganı kolayca basılabilir. Bu sayede, serildikleri masalarda da reklam yapmaya ve insanların dikkatlerini celp etmeye devam ederler. Oldukça ucuz bir maliyeti olan fiyatı, işleviyle kıyaslandığında devede kulak kalmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.