Robakın pozisyonu penaltıydı

Robakın pozisyonu penaltıydı

Konyasporda Akhisar Belediye beraberliği buruk bir sevinçle karşılanırken, yeşil-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Ertuğrul, Robakın düşürüldüğü pozisyonun penaltı olduğunu söyledi

Konyaspor’da Akhisar Belediye beraberliği buruk bir sevinçle karşılanırken, yeşil-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Ertuğrul, Robak’ın düşürüldüğü pozisyonun penaltı olduğunu söyledi

Konyaspor’da, Akhisar Gençlik karşısında alınan 1 puan buruk bir sevinçle karşılandı.. Yeşil-beyazlı takımda, iç sahada çok önemli 2 puan kaybedilmesi üzüntü yaratırken, rakibin son dakikalarda kaçırdığı önemli pozisyonlar sonucu alınan 1 puan ise sevinç yarattı.

Maçın ilk yarısında oyunu kontrol eden, ikinci yarısında ise rakip takıma gol pozisyonları veren bir takım görüntüsü veren Konyaspor, Akhisar beraberliğiyle önemli bir avantajı daha değerlendiremedi. Yeşil-beyazlılar böylece, iç sahada oynadıkları son 3 maçta 7 puan kaybettiler. Rizespor’a yenilen temsilcimiz, Giresun ve Akhisar ile de berabere kaldı.  Konyaspor’da, futbolculara teknik adamlara tarafından bir gün izin verildi. Dün dinlenen Kartallar, hafta sonu deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçına hazırlıklarına bugün saat 14.00’de Tatlıcak tesislerinde yapacakları antrenmanla başlayacaklar. Konyaspor’da, genç futbolcu Serbay Yağız, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynanan maçta 4.sarı kartını gördü. Serbay Yağız, böylece yönetmelik gereğince cezalı duruma düştü. Serbay, Konyaspor'un 22 Nisan Pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı TFF 1.Lig 31.hafta maçında forma giyemeyecek. 

ERTUĞRUL, GALİBİYET OLMADI

Konyaspor’un takım kaptanlarından, tecrübeli futbolcu Ertuğrul Arslan, mutlak kazanmak için çıktıkları maçta Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile berabere kalarak önemli bir avantajı iyi  kullanamadıklarını ve üzgün olduklarını ifade etti. Ertuğrul, takımın saha  içerisindeki mücadelesinin ve harcanılan emeklerin çeşitli bahanelerle görülmezlikten gelinmesine de tepki gösterdi. Kaptan Ertuğrul, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Kazanan takım büyük avantaj elde edecekti. Maçın ilk yarısında pozisyonlarımız var. İkinci yarının  başlarında benim tam önümde olan pozisyonda Marcin Robak düşürüldü ve pozisyon kesinlikle penaltıydı.. Ancak, hakem  vermedi. İkinci yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Rakibimiz daha net pozisyonlar buldu. Kaybedebilirdik de.  Galibiyet için çıktığımız maçta kazanmış olsaydık son haftalara girdiğimiz dönemde önemli bir avantaj elde etmiş  olacaktık. Ama olmadı. İç sahada oynadığımız son 3 maçta taraftarlarımızın vermiş olduğu büyük desteğe karşılık bir galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz. Önemli bir avantajı iyi değerlendiremedik. Ama sonuçta kaybedilmiş bir  şey yok. Kalan maçlarımızın hepsini kazanarak kendi işimizi kendimiz bitireceğiz. Takım olarak buna inanıyoruz. Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.”

ERTUĞRUL SERT ÇIKTI

Takım kaptanlarından Ertuğrul, Konyaspor’un sezon başından bu yana yaşadığı sıkıntılara rağmen sahada elinden gelen mücadeleyi verdiğini ve kimsenin  beklemediği bir başarı elde ederek şampiyonluk mücadelesinin içerisinde yer aldığını ve bunun da bazı kesimleri  rahatsız ettiğini ileri sürdü. Tecrübeli oyuncu Ertuğrul Arslan, bu konuda da şunları söyledi.  "Konyaspor bu günlere belli imkansızlıklarla  mücadele ederek geldi. Ki, bu herkesçe biliniyor. Biz bunu hiçbir zaman kendimize bahane yapmadık yapmayacağız da.  Ancak son haftalarda üzülerek görüyorum ki sahadaki emeklerimiz görülmemek isteniyor. Bugün sahada Robak'ın  pozisyonunda hemen arkasındaydım ve gördüğüm penaltıydı. Tolga hocamız bunu görmedi ve vermedi. Biz şimdi ağlayalım  mı? Akhisar Belediyespor'lu arkadaşlarımızın emeklerini yok mu sayalım? Onlarda bizler gibi belli bir emek  harcıyorlar. Haklı bir puan aldılar, 3 puanda alabilirlerdi. Ancak biz Konyaspor'lu futbolcular olarak farklı  şeylerin içine çekilmeye çalışıyoruz. Her ne kadar uzak durmaya çalışsak da, bilmiyorum ama hakemlerimiz ve  rakiplerimiz bundan etkileniyor mu ? Ama biz sahada alın terimizin karşılığını almaya çalışıyoruz. Ligin sonunda bu  hedefe ulaşırız, ulaşmayız ama kimsenin Konyaspor’un emeğine gölge düşürme hakkı yok."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.