Rixos’ta çalışanlara ödüllü gece

Rixos’ta çalışanlara ödüllü gece

Türk turizminin önemli firmalarından Rixos Hotelsin 8. halkası olan Rixos Konya, 4.Geleneksel Personel Gecesini çalışanlarının, yöneticilerinin ve üst düzey misafirlerinin katılımıyla coşkuyla kutladı.

Rixos Konya balo salonunda gerçekleşen kutlamaya Rixos Hotels Satın Alma Direktörü Serhat Yerebakan, diğer grup otel yöneticileriyle, Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora ve seçkin davetliler katıldı.

Geceye Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve Rixos Hotels CEO’su İrfan Demirok da bir çelenk gönderdi. Gecede bir konuşma yapan Rixos Satın Alma Direktörü Serhat Yerebakan, Rixos Merkez olarak bir çalışana bir adet 106 ekran plazma televizyon hediye  ettiklerini ihtiyacı olan birine çıkmasını arzuladığını söyledi.
Rixos Konya Genel Müdürü Cem Bora ise yaptığı konuşmada, geride bıraktıkları yılda çok büyük organizasyon, toplantı, seminer ve benzeri işlere başarıyla imza attıklarını söyledi. Cem Bora, Konya turizmine büyük bir ivme kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edeceklerini bunda da en büyük çalışanlar olduğunu belirtti.
Buzdolabı, çamaşır makinesi, büyük ekran küçük ekran televizyonlar, DVD’ler, cep telefonları, fırınlar ve benzeri 200 parça hediyenin dağıtıldığı geceye fasıl ekibi, Grup Premium ve son yılların sevilen sanatçısı Korcan renk kattı.
Otel yöneticilerinin belirlediği yılın çalışanı ödülü ise bahçe departmanında bahçıvan olarak çalışan İsmail Yıldız’a verildi. Yılın çalışanı kendisine hediye edilen buzdolabı ile ödüllendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.