Ribat’ta kupalar sahiplerine verildi

Ribat’ta kupalar sahiplerine verildi

Ribat Eğitim Vakfı birimlerinin arasında organize edilen halı saha futbol turnuvasının ödül töreni Ribat Aşevi Konferans Salonunda yapıldı.

Ribat Eğitim Vakfı birimlerinin arasında organize edilen halı saha futbol turnuvasının ödül töreni Ribat Aşevi Konferans Salonunda yapıldı. Tören’de bir konuşma yapan, Ribat Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyük, “Bu tür etkinliklerin kurum için kaynaşmayı artırması bakımından önemli olduğunu biliyoruz. Onun için de bu tür etkinlikleri Ribat olarak tertip etmeye çalışıyoruz.

Ribat bütün birimleri ile insanlığa hayrı, güzeli sunabilme mücadelesinin verildiği bir kurumdur. Elbette bu hizmetlerde koşturan kardeşlerimiz de zaman zaman bu tür etkinliklere ihtiyaç duymaktadır.  Bu turnuvaya katılan bütün takımlarımızı kutluyorum, Gençlik Birimimizi temsilen turnuvaya katılan ve şampiyon olan Mete Enes Takımımıza da şampiyon olmasından dolayı ayrıca tebrik ediyorum.” dedi. Törende şampiyon olan Mete Enes Takımının futbolcularına ve teknik direktörüne plaket takdim edildi.  Ribat Eğitim Vakfının yaklaşık 2 ay süren ve 12 takımın mücadele ettiği futbol turnuvasının final maçı Mete Enes Takımı İle Suffe Takımı arasında oynanmış ve rakibini farklı yenen, Ribat Gençlik Birimini temsilen turnuvaya katılan Mete Enes takımı turnuvada şampiyon olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.