Reis Ocakları gençleri bekliyor

Reis Ocakları gençleri bekliyor

Reis Ocakları Gençlik Genel Kolları Başkanı Serhad Kara gençlerin dini ve milli duygularla yetişmesi için çalıştıklarını belirterek, "Ocaklarımızdan vatanını, milletini seven gençler yetişecek" dedi.

Reis Ocakları Konya İl Başkanı Mehmet Kıvanç, Reis Ocakları Gençlik Kolları Başkanı Serhad Kara, Reis Ocakları Karatay İlçe Başkanı Ali Boduroğlu ve Reis Ocakları Doğanlar Mahallesi Sorumlusu Sedat Koçak Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Reis Ocakları'nın Türkiye ve Türk milleti için hayırlı çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Gençliğin önemine dikkat çeken Büyükeken, gençliğe yönelik sosyo-kültürel çalışmaların artması gerektiğini dile getirdi.

Ziyarette konuşan Reis Ocakları Konya İl Başkanı Mehmet Kıvanç da gençliğe büyük önem verdiklerini söyledi. Kurulma aşamasında olan Reis Ocakları'nın Türkiye'nin dört bir yanında oluşumlarına devam ettiğini kaydeden Kıvanç, "Kurucu genel başkanımızla bu oluşumlarımız Van'da başlayıp İstanbul'a kadar uzanmaktadır. Amacımız başta vatan, bayrak, millet ve rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanlarımızın izinden gitmektir" dedi.

 "Ülkemizde gençliğin hem kültürel anlamda hem de manevi anlamda gelişmesi için Reis Ocakları olarak çalışmalarımıza başladık. Gençlik ülkemizin ve geleceğimizin teminatıdır. Türkiye'nin birçok şehrinde şubelerimizi açmaya başladık. Ankara, İstanbul, Aydın, Tekirdağ, Diyarbakır ve Konya'da şubelerimiz hizmete girdi. Buralarda gençlere yönelik faaliyetlerde bulunuyoruz. Konya'da da şubemizi İstanbul Caddesi, Karalar Aparrtmanı 171/A adresinde açtık. Üye olmak isteyen gençlerimize kapılarımız her zaman açıktır" dedi.

VATANSEVER GENÇLER YETİŞECEK

Reis Ocakları Gençlik Genel Kolları Başkanı Serhad Kara da konuşmasında gençlerin dini ve milli duygularla yetişmesi için çalıştıklarını dile getirdi. Reis Ocakları'nın Türk gençliğine hizmet için kurulduğunu ifade eden Kara, "Ocaklarımızdan vatanını, milletini seven gençler yetişecektir. Sloganımız; rehberimiz Kur'an, hedefimiz Turan. Tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlettir.

Kısa zamanda Türkiye genelinde şubelerimizi açtık. Gençlerimizin milli ve manevi değerlerle yetişmesini önemsiyoruz. Bu konuda çalışmalarımıza başladık. Tüm gençlerimize Reis Ocakları Konya İl Başkanlığı'na bekleriz" diye konuştu.

MESUT TURAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum