Recep Konuk yenileniyor

Recep Konuk yenileniyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konya Şekerspor’da Recep Konuk Tesisleri’de bakıma alındı. Geçtiğimiz günlerde başlayan çalışmalarla çimleri tamamen kaldırılan Recep Konuk Tesislerinde , drenaj çalışmaları da yapılıyor.

 Yeni sezonda Recep Konuk Stadı yeni yepyeni bir çehreyle futbolseverleri karşılayacak. Kulüp Başkanı Yavuz Erence yeni sezonda Recep Konuk tesislerinin yeni yüzüyle Futbol severlere hizmet vereceğini ifade etti. Erence mücadele ettiğimiz ligin UEFA standartlarına göre bir saha olması için hazırlıklarımız başladı. Saha zemininde çalışma yapılacak. Bununla birlikte tribünleri biraz daha büyütmeyi düşünüyoruz. Bilhassa protokol tribününü büyütmeyi düşünüyoruz. İnşallah yeni sezonda yenilenmiş bir saha ile taraftarlarımızın önüne çıkacağız” diye konuştu.
Öte yandan teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın yarın Konya’da olacağı, kamp programını hazırlayacağı öğrenildi.
Halen Ankara’da bulunan Altıparmak yaptığı açıklamada, “Yeni transferlerin takıma çok çabuk uyum sağlayacağını ve azami katkıda bulunacağını düşünüyorum. Zaten hepsi de tanıdığım, bildiğim oyuncular. Çumra’da gerçekleştireceğimiz kampta kondisyon ağırlıklı ve topla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Benim prensibim sürekli topla çalışmak. Belki öncelik kondisyon ve dayanıklılık olacak ama, topla çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Burada herhangi bir hazırlık maçı düşünmüyorum. Daha önce de söylediğim gibi, belki Çumra takımı hazır olursa bir hazırlık maçı yapabiliriz. Asıl hazırlık maçlarımız ikinci kamp döneminde olacak. Konya Şekerspor, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da favori takımlar arasında gösteriliyor. Ancak, biz favori olmak değil Bank Asya Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Sessiz ve derinden giderek amacımıza ulaşacağız” şeklinde konuştu.
10 Temmuz’da Konya’da toplanacak olan yeşil-beyazlılar, buradan Çumra’ya giderek ilk kamp dönemini gerçekleştirecek. Kampın 10-12 gün arasında olacağı ve dönüşte ise büyük olasılıkla ikinci kamp dönemini Patalya’da gerçekleştirecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.