Recep: Geri dönüş yapacağız

Recep: Geri dönüş yapacağız

Süper Lig’e yükselme hedeflerine ulaşma adına önlerinde 13 maçın kaldığını ifade eden Konyaspor’un kalecisi Recep Öztürk, Kartalspor karşılaşmasının kendileri adına büyük önem taşıdığını ve maçtan 3 puanla ayrılarak Konyaspor’un hedefind

Kartalspor ile oynayacağı 22.hafta maçını değerlendiren kaleci Recep Öztürk, “Kartalspor maçı da her maç olduğu gibi zor geçecek. Saha avantajlarını iyi kullanıyorlar ve iç sahada iyi mücadele ediyorlar. Ufak saha olduğu için rakip üzerinde baskı oluşturuyorlar. Bu baskıyı atlatıp maçı galip tamamlamak istiyoruz. Alacağımız 3 puanı yeni bir seriye başlangıcın ilk adımı olarak görüyoruz. Kazanmak için tüm gücümüzü ve mücadelemizi sahada göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Konyaspor’un teknik kadrosunda yaşanan değişiklik ile ilgili olarak sorulan soruya kalecimiz Recep Öztürk, “21 haftadır beraber olduğumuz Hüsnü hoca ve ekibinin  ayrılmasını tabiki istemezdik. Ama yaşananlar profesyonelliğin içerisinde olan şeyler. Şimdi Mehmet Yıldırım hocamız ve ekibi başımızda. İnşallah galip gelerek Konya’ya sevinerek dönmek istiyoruz” cevabını verdi.
Kaleci Recep Öztürk, alınan bir yenilgi sonrasında şehirde ve taraftarlar arasında yaşanan tedirginliğe anlam veremediğini ifade ederek, “Sezon başından beri bizi her zaman desteklediler. İç sahadaki maçlarımızda tribünleri doldurarak destek verip bizimle birlikte Süper Lig hedefine inandıklarını göstersinler ve belli etsinler. Daha hiç birşey bitmiş değil. Önümüzde 13 maç var. Her takımın ve bizim zorlu maçlarımız var. Burada önemli olan gereken sabrı göstermek. Maçlarda skor ne olursa olsun geriye düşsek dahi bizi desteklesinler. Bizde onları sinerjisini alarak sahada elimizden gelen gayreti gösterelim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.