Ramazan öncesi düğün patlaması

Ramazan öncesi düğün patlaması

Ramazana birkaç hafta kala düğün sayısında da rekor bir artış yaşandı. Ağustos ayının ilk haftasında takip ettiğimiz düğünler bizleri de oldukça terletti. Ancak ailelerin mutluluğu ve bizlere gösterilen sıcak ilgi her türlü yorgunluğumuzu atmaya yetti

AKMEŞE VE BUĞA AİLELERİNİN SEVİNCİ


Bu hafta mutluluklarına tanık olduğumuz aile Akmeşe ve Buğa aileleri idi. Konya’nın sevilen isimlerinden Mehmet Akmeşe’nin kızı Çiğdem, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa’nın oğlu Mustafa ile hayatını birleştirdi. Genç çiftler düzenlenen düğün töreninde tüm sevenleri ile bir arada olmanın mutluluğunu da yaşadı. Dünürler Mehmet Akmeşe ile Seyit Mehmet Buğa ise kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostları ile yakından ilgilendi.

DAŞBAŞI VE GÜNAYDIN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Osman Günaydın’ın oğlu Şükrü Günaydın ile İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Kemal Daşbaşı’nın kızı Hatice dünya evine girdi. Konevi Kültür Merkezinde düzenlenen düğün merasimine, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Milletvekilleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz ve birçok davetli katıldı.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİZ

Şehrimizin saygın isimlerinden Hatice ve Mehmet Ayan çiftinin kızları Muazzez, Dev Çelik Şirketi sahibi Uğur Devecioğlu ve eşi Yasemin Hanım’ın oğulları Cihan ile hayatını birleştirdi. Genç çiftler Rixos Otel’de çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde birbirlerine, ‘Evet’ diyerek mutluluğa ilk adımı attı. Genç çiftler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan aileleri pazar günü de TÜYAP Fuar Merkezi’nde verdikleri düğün pilavında dostlarını ağırlama imkanı buldu.

‘İKİ CİHAN SAADETİ DUA VE NİYAZIYLA’

Şeyma ve Bilal çifti davetiyelerine yazdırdıkları, ‘İki cihan saadeti dua ve niyazı ile imza atacağımız düğünümüze bekliyoruz’ satırları ile güzel bir temennide bulundular. Çiftin nikah şahitliğini ise Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan yaptı. Meram Yeniyol Evliya Çelebi Parkı’nda düzenlenen nikah ve düğün töreni ile hayatlarını birleştiren genç çiftlerin mutluluklarının ve dualarının kabul olmasını yürekten dileriz.

MİHRİBAN VE FEVZİ’NİN MUTLULUĞU

Hafta sonu takip ettiğimiz bir başka davet Mihriban ile Fevzi’nin düğünleri idi. Meryem ve Ali Topçu’nun kızları Mihriban ile Fatma ve Ramazan Erçin çiftinin oğulları Fevzi’nin DSİ havuz başında düzenlenen düğün törenine çok sayıda sevenleri katıldı. Aileleri evlatlarının mutlu gününde dostlarına önce Konya pilavı ikram etti daha sonra düğün töreninde gönüllerince eğlenmelerini sağladı. Genç çiftler ise kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına gülümseyerek yanıt verdi.

ALKIŞLAR ARASINDA ‘EVET’ DEDİLER

Katıldığımız her düğün töreninde ailelerini mutluluklarına tanıklık etmek bizleri de mutlu ediyor. Bu güzelliğin bir halkasını da Sümeyra ile M. Sami’nin nikah ve düğün törenleri oluşturdu. Hasan Çevikoğlu’nun kızı Sümeyra, Muammer Ulukavak’ın oğlu M. Sami ilk olarak Alaaddin Keykubat Salonu’nda düzenlenen nikah merasimi ile birbirlerine ‘Evet’ derken daha sonra Sarayönü İlçesinde düzenlenen düğün töreninde dostları ile buluşma imkanı buldu.

TRABZON’DA HORON KONYA’DA PİLAV

Oldukça hareketli geçen maratonumuzun bir başka düğün töreni Özdemir ve Özer ailelerinin idi. Ayşe ve Ali Özdemir çiftinin kızları Nurşen, Fatma ve M. Ali Özer çiftinin oğulları Mustafa ile dünya evine girdi. Genç çiftler mutluluklarını tüm dostları ile paylaşırken, aileleri ise ilk olarak Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde daha sonra ise Konya Beşyüzevler Mahallesi’nde düğün töreni düzenledi. Trabzon’da horon tepen davetliler Konya’da geleneksel düğün pilavının tadını çıkardı.

ERKEKLİĞE İLK ADIMI ERKEN ATTILAR

Bu hafta erkekliğe ilk adımı atan minikler Yıldıray ve kardeşi Mehmet Efe oldu. Arife ve Halil Tekeli çiftinin sevimli oğulları Yıldıray ile Mehmet Efe, biraz hevesten biraz mecburiyetten erkekliğe ilk adımlarını biraz erken atmak zorunda kaldı. Miniklerin sünnetleri her ne kadar ağlamalı geçse de iki kardeşin ilk mürüvvetleri ailelerini mutluluğa boğdu. İki kardeş sünnet olmanın verdiği avantajları en iyi şekilde kullanarak ailelerine her istediklerini yaptırırken, Tekeli ailesinin tüm sevenleri de üzerlerine düşen görevi yerine getirdi.

BAL AİLESİNİN BAL GİBİ TATLI GÜNLERİ

Mürfet ve Mehmet Bal çiftinin oğulları Muhammed Cafer, düzenlenen düğün töreninin ardından erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadı. Minik Cafer’i mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmazken aile büyükleri ise Şekerciler Sitesi’nde verdikleri düğün pilavında tüm dostlarını ağırladı. Soyadları gibi tatlı bir gün geçiren Bal ailesi evlatların ilk mürüvveti ile mutlulukların en güzelini yaşadıklarını ifade ederken kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

EVLATLARININ MUTLULUĞU YETTİ

Bir anne ve baba için şüphesiz ki en mutlu gün evlatlarının mutlu olduğu gündür. Bu mutluluğu yaşayan bir başka şanslı ailede Güven ve Bostancıoğlu aileleri oldu. Konya’nın tanınmış ailelerinden Hüseyin ve eşi Semahat Güven’in oğlu Burhan, İrfan Bostancıoğlu ve eşi Asiye Bostancıoğlu’nun kıza Nagihan ile hayatını birleştirdi. Düğünde gelen misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edildi. Burhan ile Nagihan’ı bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları da yalnız bırakmadı. Bizlerde Merhaba gazetesi ailesi olarak hayatlarını birleştiren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.     

ÖZDEMİR KUZENLERİN SÜNNET MUTLULUĞU

Hasan ve Fatih Özdemir kardeşler iki oğullarını birden sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadı. Güray-Hasan Özdemir çiftinin oğulları Ali Mert ile Esma-Fatih Özdemir çiftinin oğulları Ali Eren birlikte sünnet olarak erkekliğe ilk adımlarını attı. İki kardeş, iki elti ve iki kuzen birlikte yaptıkları düğün töreni ve Atiker Tesisleri’nde verdikleri geleneksel Konya düğün pilavı ile de herkese güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Ailenin diğer büyükleri ise misafirler ile yakından ilgilendi.

EVLATLARININ MÜRÜVVET SEVİNCİNİ YAŞADI

Çetin ve Gaysı aileleri evlatlarının mürüvvet sevincini tüm dostları ile paylaştı. Raziye ve Vahap Çetin ailesinin kızları Vesile ile Gaysı Yem ve Tarım Ürünleri Şirketi sahibi Ahmet ve Müşerref Gaysı’nın oğlu Süleyman düzenlenen düğün töreninin ardından hayatlarını birleştirdi. Aileleri Atiker tesislerinde verdiği düğün yemeğinde dostları ile düğün mutluluğunu yaşarken, davetliler ise hem düğün pilavının hem dondurmalı irmik helvasının tadını doyasıya çıkardı.

ÇEÇEN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Şehrimizin tanınmış simalarından Fatih-Leyla Çeçen çiftinin kızları Büşra ile Aksaray ilinin tanınmış ailelerinden Erol-Döndü çiftinin oğulları Ramazan Çeçen Perşembe günü yapılan nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attı. Cumartesi günü Konya’da Pazar günü de Aksaray’da düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine giren genç çifti kurdukları yuvada yakın akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı. Düğüne katılan misafirlerle yakından ilgilenen Çeçen ailesi, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan akraba ve dostlarına teşekkür etti.

SONSUZA DEK BİRLİKTE VE MUTLU OLUN

Bu güzel temennimiz Sultan ve Mustafa çifti içindi. Meryem ile Ali Yanar çiftinin kızları Sultan ile Hatice ve Mevlüt Çallı çiftinin oğulları olan Mustafa, nişan, kına, nikah, düğün derken sonunda mutluluğa giden yolda ilk adımı atma zaferine ulaştı. Genç çiftlerin aileleri de kıyılan nikahlarının ardından verdikleri düğün yemeği ile evlatlarının mutluluğu için üzerlerine düşen görevi yerine getirdi. Dostları da mutlu günlerinde ailelerin yanında olarak davete icabet etmiş oldu.


ONLAR DA ERKEKLİĞE İLK ADIMI ATTI

Bu hafta takip ettiğimiz bir başka düğün halkası Mutlu ailesinin idi. Ayşe-Adem Mutlu çiftinin oğulları Osman ve Selman ile Betül ve Mehmet Ali Mutlu çiftinin oğulları Esat, düzenlenen düğün töreninin ardından erkekliğe ilk adımı birlikte attı. Minikler sünnet olmanın gururunu yaşarken anne ve babaları ise evlatlarının ilk mürüvvet sevincini tüm dostları ile birlikte paylaştı. Mutlu ailesinin büyükleri olan büyükbaba Ali Osman ile büyükanne Havva Mutlu ise torunlarının mutlu günü görmenin heyecanını yaşadı.


MEHMET VE MUSTAFA SEYMEN’İN GURUR GÜNÜ

Bu hafta takip ettiğimiz son düğün halkası Mehmet ve Mustafa Seymen’in sünneti oldu. Hülya ve Hüseyin Özer çiftinin oğulları olan minikler Gülbahçe Tesislerinde düzenlenen düğün töreninde erkekliğe ilk adımı atma sevincini kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostları ile paylaştı. Anne ve babalar evlatlarının mutluluğu için ellerinde ki tüm imkanları seferber ederek üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirirken aileleri mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.