Ramazan huzurlu geçti

Ramazan huzurlu geçti

AK Parti Konya İl Teşkilatı, bayramlaşma programında buluştu. Dedeman Otel'de düzenlenen programa, AK Parti Konya Milletvekilleri Sami Güçlü, Mustafa Kabakcı, Ali Öztürk, Kerim Özkul, Hüsnü Tuna, Ahmet Büyükakkaşlar, Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediye

 
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, ülkemiz huzurlu bir Ramazan geçirdiğini söyledi. 
Ancak özellikle İslam dünyasının yaralarının kanamaya devam ettiğini bildiren Sorgun, ''Pakistan'daki sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz'' dedi. 
Referandum çalışmalarını da değerlendiren Sorgun, üç gün sonra bir başka bayramı daha yaşayacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti: 
''12 Eylül'de yine birlikte yaşayacağız inşallah. 'Ramazan gününde bu sıcakta, bu durumda nasıl çalışacağız?' diye merak ediyorduk. Ama ramazan her zaman olduğu gibi yine bereketi ile geldi ve çalışmalarımıza yansıdı. Dolu dolu bir çalışma yaptık. İnşallah hep birlikte bu çalışmaların ödülü olarak en büyük 'evet' desteğini alarak ülkemize hediye edeceğiz.'' 
Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek ise bayramların birliktelik dayanışma ve yardımlaşma ile geçtiğini ve bu duygunun devam etmesini diledi. 
AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın Ramazan ayı boyunca çok iyi bir performans ortaya koyarak çalıştığını dile getirdi. AK Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk, referandumun particilikle siyasetle alakası olmadığını kaydetti. Program, bayramlaşma ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.