Ramazan Erkoyuncu, mahalle muhtarlarıyla buluştu

Ramazan Erkoyuncu, mahalle muhtarlarıyla buluştu

PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu, Çumra, Karatay, Meram mahalle muhtarları ve sulama kooperatifi başkanları ile bir araya geldi

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu, Çumra, Karatay, Meram mahalle muhtarları ve sulama kooperatifi başkanları ile bir araya geldi. Erkoyuncu, "Mahallelerimizin dertlerini dinledik, kendimizce derdimizi, bu yola çıkma gayemizi anlattık. Yapmamız gerekenleri, bölge çiftçisinin isteklerini samimiyetle istişare ettik. Muhtarlarımız ve kooperatif başkanlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantıya Çumra, Karatay, Meram mahallelerinden 51 muhtar 14 sulama kooperatifi başkanı katıldı. Her mahallenin kendine has sıkıntısını, isteğini ve temennilerini dile getiren katılımcılar, Ramazan Erkoyuncu’nun vizyonunu,misyonunu ve seçimlerle alakalı düşüncelerini de sordular. İlçe ve mahalle gezilerinin de başlayacağını belirten Ramazan Erkoyuncu, desteklerden ve ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirdi.

MESUT TURAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum