Ramazan dede 80 yaşında ehliyet aldı

Ramazan dede 80 yaşında ehliyet aldı

Akşehirde 80 yaşındaki Ramazan Yıldız, arazilerine bakmak için ulaşımda güçlük çekince ehliyet almaya karar verdi

Akşehir’de 80 yaşındaki Ramazan Yıldız, arazilerine bakmak için ulaşımda güçlük çekince ehliyet almaya karar verdi. Yıldız, ''Amca bu yaştan sonra ehliyeti ne yapacaksın?'' diyenlere inat girdiği sınavları başarıyla geçerek sürücü belgesini aldı. Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, ehliyet almaya yalnızlık dolayısıyla ihtiyaç duyduğunu söyledi.
Arazilerine bakmak için ulaşım açısından sürekli bir araca ihtiyacı olduğunu anlatan Yıldız, çocukları yanındayken araç kullanabildiğini ancak ehliyetinin bulunmadığını belirtti.
Çocukları başka illere giderek yaşamaya başlayınca bindiği otomobilde ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza aldığını ifade eden Yıldız, ''Ehliyet benim için zorunlu hale geldi. Bir ehliyet kursuna yazıldım. Kursa devam ederken çok zorlandım. Gençlerle birlikte derslere girmek beni utandırdı. Herkes bana 'amca bu yaştan sonra ehliyeti ne yapacaksın?' diye soruyordu. Bende herkese inat derslerime çok çalıştım. Sınavlarda başarılı olunca ehliyetimi aldım'' dedi. Yıldız, sürücü belgesini kurs yetkilisinden aldıktan sonra bir otomobile binerek gazetecilere poz verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.