Rakip nerde nasıl davranacağını bildi

Rakip nerde nasıl davranacağını bildi

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, maçın ilk yarısında pozisyon vermediklerini söyledi.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, maçın ilk yarısında pozisyon vermediklerini söyledi. Baysangur, “Üzgünüz. Kartal maçı istediğimiz gibi başlayamadık ama ilk yarı da özellikle pozisyon bulamadık hem de pozisyon vermedik. Duran toplarla gol bulmaya çalıştık. İkinci yarı hem ofansif oynamak hem de pozisyon bulmak için değişiklik yaptık ama beklenmedik bir anda gol yedik. Bu goller bizi demoralize etti. Yaptığımız basit hataları rakibimiz iyi değerlendirdi. Ligin tecrübeli takımlarından bir tanesi ile oynamak kolay olmadı. Bunlara rağmen erken gol de bulduk ama rakip nerede nasıl davranacağınız bilen bir rakipti.” şeklinde konuştu.

GENÇ OLMANIN DEZAVANTAJINI YAŞADIK

Baysangur, özellikle golden sonra genç olmanın dezavantajını yaşadıklarını belirterek, “Biraz da genç olmanın dezavantajını bu maçta hissettik. Kalkan iki maçımız var. Oyuncularımız bu maçı kazanmak için mücadele etti ama yapamadık. Biraz daha sakin olarak az hata yapmamız gerekiyor. Takımımızın kalitesi iyi. Takımımıza ağabeylik yapacak birinin kadroya dahil olmasıyla bu hgataların biteceğine inanıyoruz. Biraz daha iyi olmamız gerekiyor. Hatalarımızdan ders alarak ligin kalan haftalarında çıkacağımız maçları kazanmak istiyoruz.” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.