Rahvan atlar Konya’da yarıştı

Rahvan atlar Konya’da yarıştı

Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Spor Dalları Pamukçu Tesislerinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ında katılımıyla gerçekleştirildi.

Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Spor Dalları Pamukçu Tesislerinde Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ında  katılımıyla gerçekleştirildi.

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Rahvan At yarışları Türkiye Şampiyonası 8 ayrı kategoride yapılan yarışlara 7 Bölgeden yaklaşık 120 atın katılımıyla yapıldı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda, takipçiler son derece zevkli ve çekişmeli bir yarış izledi.

Dereceye giren atların sahiplerine kupalarını Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Konya Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Remzi Ay, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Mustafa Küçükmeral, Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik Kulübü Başkanı Ali Peksemerci ve diğer protokol üyeleri verdi.

Yapılan final koşularında birinci olan atların sahiplerinin isimleri ve illeri şu şekilde oluştu; 3’lü Taylarda Tayfun Karataş (Ordu), 4’lü Taylarda Ahmet Gökçe ( Side),  Küçük Orta’da Sacit Turanlı (Antalya), Büyük Orta’da Metehan Ali Kölemenoğlu (Ankara), İthal A grubunda Metehan Ali Kölemenoglu (Ankara), İthal B grubunda Mustafa Küçükmeral (Konya), Başaltı grubunda Hasan Aslandağ (Kayseri)  ve Baş grubunda ise Metehan Ali Kölemenoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.