Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Nikah Törenine Katıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Nikah Törenine Katıldı

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Eda Şahin-Arif Özcan ve Rabia Recep-Murat Özel çiftlerinin nikâh merasimine katıldı. Çiftlerin nikâhını kıyan Başkan Çetin, gençlere 2 cihan saadeti diledi.    Yaz mevsimiyle...

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Eda Şahin-Arif Özcan ve Rabia Recep-Murat Özel çiftlerinin nikâh merasimine katıldı. Çiftlerin nikâhını kıyan Başkan Çetin, gençlere 2 cihan saadeti diledi.

    Yaz mevsimiyle birlikte Pursaklar’da evlenme oranında artış sağlandı. Yoğun bir mesai dönemi geçiren Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda düzenlenen nikâh merasimine katılan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, genç çiftlerin nikâhını kıydı. Çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu nikâh merasimlerinde konuşan Çetin, evlilikte sevgi ve saygının önemine dikkat çekti. Selçuk Çetin, "Rabbimden iki cihan saadeti diliyorum. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın. Vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirin. Üç çocuk tasfiyesini unutmayın. Birbirinize karşı hep sevgi ve saygı içinde olun. Birbirinizi hiç ama hiç üzmeyin." temennisinde bulundu.

    Başkan Çetin, nikâh merasiminin ardından genç çiftlere kendi fotoğraflarının yer aldığı duvar saati hediye etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.