Pune City Sahasında Chennaiyin İle 1-1 Berabere Kaldı

Pune City Sahasında Chennaiyin İle 1-1 Berabere Kaldı

Hindistan Süper Ligi’nde galibiyet sonrası liderliğe yükselme karşılaşması Pune ve Chennaiyin maçı 1-1 berabere bitti. Sahasında Chennaiyin takımını ağırlayan Pune City oyunun hakimiyetini elinde tutup 9. dakikada durumu 1-0 yaptı. Ligdeki...

Hindistan Süper Ligi’nde galibiyet sonrası liderliğe yükselme karşılaşması Pune ve Chennaiyin maçı 1-1 berabere bitti.

Sahasında Chennaiyin takımını ağırlayan Pune City oyunun hakimiyetini elinde tutup 9. dakikada durumu 1-0 yaptı. Ligdeki en iyi maçlardan biri olan bu karşılaşmada önemli pozisyonlar gole çevirelemedi. Köşe vuruşunda Materazzi’ye yapılan faul sonrası hakem penaltı noktasını göstermesiyle topun başına geçen Elano, kaleciyi yanıltmayı başarsa da topu ağlara gönderemedi. Gol krallığı yarışında önde olan Elano, penaltı vuruşunu gole çeviremedi. İkinci yarıda gelen gol sonrası eşitliği sağlayan Chennaiyin 1 puana razı oldu.

Durumu basın toplantısında değerlendiren Pune City Teknik Direktörü Franco Colomba, alınan 1 puan için mutlu oldukları söyledi. Chennaiyin takımının ligde üst performansı olduğunu hatırlatan Colomba, "1 puan aldığımıza mutluyum. Büyük takımla mücadele ettik. Onlar bizden teknik, fizik ve taktik olarak üstünler. Onların birçok büyük oyuncuları var ve biz de onlar gibi performans sergiledik. Rahatlıkla 2 puan kaybetmedik diyebilirim." diye konuştu.

Chennaiyin yardımcı antrenör Vivek Nagul üzgün olduklarını dile getirdi. Daha önce NorthEast United ve Atletiko de Kolkata takımlarında yaptıkları hataları tekrarladıklarını hatırlatan Vivek, "2 puan kaybettik. 4 veya 5 gol atmamız gerekiyordu. Orta saha ve forvetlerin kabiliyetlerinden faydalanıp önde baskı kurmalarını bekliyordum." dedi.

Elano’nun penaltı kaçırması hakkında olanları da anlatan Vivek, "Ben 1-1 oldu diye not defterime yazmıştım. Biz ve taraftar sadece gol bekliyordu." dedi.

Ligde 12 puanla averajla ikinci sırada yer alan Chennaiyin’i 11 puanla Pune City takip ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.