PTT.  Lig değirmen gibi

PTT. Lig değirmen gibi

PTT. 1. Lig'de ligin ikinci yarısının başlamasına günler kala, bu ligde mücadele eden 18 takımdan 6'sı sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyorlar.

PTT. 1. Lig'de ligin ikinci yarısının başlamasına günler kala, bu ligde  mücadele eden 18 takımdan  6'sı sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyorlar. 12 takım ise sezona başladıkları hocalarla yollarını ayırdı. Bunlardan  Adana Demirspor ile Güvenç Kurtar mesaisi uzun sürmedi. Sezon dahi başlamadan Kurtar görevinden ayrıldı. Güvenç Kurtar'ın henüz sezon başlamadan boşaltmış olduğu Adana Demirspor teknik adamlık koltuğuna Osman Özdemir geçti.  Osman Özdemir döneminin de uzun sürmemesinin üzerine Adana Demirspor, Mustafa Uğur ile anlaştı. Uğur halen görevi başında...  Tarihinde ilk kez 1. Lig'de mücadele eden  Ankaragücü, Yılmaz Özlem ve Taner Öcal ile lige başladı ama uzun sürmedi... Yılmaz Özlem ve Taner Öcal ayrıldığı Ankaragücü'nde Mustafa Kaplan göreve geldi. Kaplan görevine devam ediyor.  Karadeniz temsilcisi Boluspor lige Serhat Güler ile başlasa da çok fazla yol alamadı. Serhat Güler'in ardından Oğuz Çetin ile anlaşan Boluspor, hocası ile yoluna devam ediyor. Lige şampiyonluk parolası ile çıkan Çaykur Rizespor ise Engin Korukır iyi giden sezonunun ortalarında bocalayınca ilk devrenin sonunu göremedi. Türk futbolunun dev isimlerinden Mustafa Denizli, Çaykur Rizespor'a geçtiğimiz günlerde attığı imza ile basında büyük yankı uyandırdı. Denizlispor ile sezona başlayan Engin İpekoğlu 9. hafta takımın başından ayrıldı. Engin İpekoğlu'nun ardından Denizlispor'un başına Selahattin Dervent geçti. Tecrübeli hoca görevinin başında devam ediyor.

Şanlıurfaspor ile sezona başlayan Kemal Kılıç'ın görev süresi uzun sürmedi. Göztepe ile sezona giriş yapan deneyimli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar, beklenilen sonuçların gelmemesi üzerine görevinden ayrıldı... Hüseyin Kalpar'dan boşalan Göztepe koltuğuna Şanlıurdaspor'dan ayrılan Kemal Kılıç getirildi. Lig başlamadan teknik adam değişikliğine giden bir diğer takımda Karşıyaka oldu. Yücel İldiz ile anlaşan Ege ekibi İldiz’in ilk maç öncesi istifa etti. Yücel İldiz'in henüz lig başlamadan ettiği istifa üzerine Karşıyaka'nın başına Cihat Arslan geçti. Besim Durmuş'un 7. hafta sonrası gelen istifası üzerine Kartalspor'un başına Özcan Kızıltan getirildi. Kartalspor ile istediği sonuçları alamayan Besim Durmuş 7. hafta istifa etti. Hüsnü Özkara Torku Konyaspor'un başında sezona büyük umutlarla başladı. Ancak  işler istediği gibi gitmedi. Hüsnü Özkara'nın ayrılmasının ardından Konyaspor teknik direktörlük görevine Uğur Tütüneker geldi. Tecrübeli hoca görevinin başında devam etmekte. Samsunspor ile sezona başlayan Erhan Altın 12. haftada istifa etti.. Kartalspor'dan ayrılan Besimn Durmuş Samsunspor'un başına geçti. Hoca kariyerine Karadeniz'de devam etmekte. Bir önceki sezonda Tavşanlıspor'un başında görev yapan Levent Devrim 6. hafta takımdan ayrıldı. Levent Devrim'in ayrılışı üzerine Tavşanlı'nın başına Arif Peçenek geçti. Kemal Kılıç'ın istifası sonrası Bahri Kaya Şanlıurfaspor ile anlaştı. Hoca görevine devam ediyor.

6 TAKIM HOCA DEĞİŞTİRMEDİ

PTT 1. Lig'e düşen Bucaspor, Sait Karafırtınalar kaptanlığında yoluna devam ediyor... Mustafa Reşit Akçay, 1461 Trabzon'da başladığı görevine adeta kusursuzca devam ediyor... Erciyesspor'un başarılı hocası Osman Özköylü şampiyonluk peşinde... Gaziantep B.B'nin hocası Mehmet Şahan, istenilen seviyeye ulaşamasada inadından vazgeçmiyor ve takımı için çabalamaya devam ediyor... Manisaspor ile Reha Erginer'in hedefi Süper Lig. Çizdikleri başarı grafik ile istifa düşüncesi bile akıllara gelmiyor... Adanaspor'un patronu Levent Eriş sıkıntılı dönemi aştı ve takımı ile yükselmeye devam ediyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.