PTT hizmet ağını genişletti

PTT hizmet ağını genişletti

PTT Konya Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, PTT'nin kamu hizmeti yürüttüğünü belirterek, "1840 yılında kurulan teşkilatımız bugün birçok alanda hizmet veriyor. PTT olarak hizmet kalitesini her geçen yıl artırıyoruz" dedi

1840 yılında kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) hizmet ağını her geçen yıl genişletiyor. Konya PTT Başmüdürü Abdulkadir Dağdemir, PTT olarak hem Türkiye hem de Konya genelinde hizmet kalitesini artırdıklarını söyledi. PTT olarak gelişen teknolojiyi takip ettiklerini dile getiren Dağdemir, "PTT olarak sürekli kendini yenileyen bir yapıya sahibiz. Bu anlayış PTT'de görev yaptığım 31 yıllık zaman dilimi içerisinde, tabandan gelen anlayışımdır. Konya'da göreve başladığım zaman sürecinde, gördüğüm kadarıyla gerek ekip olarak, gerekse vatandaş olarak hizmet noktasında büyük bir potansiyel var. PTT, hizmet noktasında insanlığa, yüce millete öncü bir kuruluştur" dedi. Dağdemir, PTT'nin birimlerinin dinamik tutulduğunu ve her değişimin hızlıca benimsendiği bir sistem üzerine kurulduğunu söyledi.

7 GÜN 24 SAAT SÜREKLİ HİZMET

Dağdemir, PTT'nin kesintisiz bir hizmet ağına sahip olduğunu belirterek, şunları söyledi: "PTT, teknolojinin sunduğu imkanları büyük dikkat ve titizlikle, kamunun yararına sunmaktadır. Tüm dünyada haberleşme ve iletişim alanında yaşanmakta olan baş döndürücü gelişmeleri aynı anda hatta bir adım önden takip etmek zorundayız." Dağdemir, "En ücra köşelerde bile kesintisiz hizmetimiz var müşteri bizim veli nimetimizdir. Milletimizden aldığımız güç ve güven, bizi motive etmektedir. Müşterilerimize karşı prensip edindiğimiz hizmet anlayışımız, onların memnuniyetidir” diye konuştu.

DAĞITIM VE KARGO HİZMETİ EN ÜST DÜZEYDE

Dağdemir, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ülkenin en ücra köşelerinde hizmet veren teşkilatımız, İlimiz genelinde de çok çeşitli işlem görmektedir. 29 merkez, 65 şube, 76 acente olmak üzere toplam 170 işyerimiz var. 871 personel, 184 tane araç kapasitesiyle halkımıza hizmet sunmaktayız. PTT hizmeti almasada, vatandaşın talebini yerine getirmek benim için onurdur. Ortalama günlük 6 bin 500 civarında dağıtım, 4 bin 500 kargo kapasitesine sahip olan PTT dağıtım, kargo vb. faaliyetlerle Türkiye'nin yüzde 2 civarındaki ihtiyacını karşılamaktadır.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.