PROSTATA DOĞAL ÇÖZÜM

PROSTATA DOĞAL ÇÖZÜM

PROSTATA DOĞAL ÇÖZÜM

Prostata doğal çözüm arayanlar özel hazırlanmış bitkisel kürlerinden yardım alabilirsiniz. Prostatı olan erkeklerin her gün mısır püskülü, anason, zerdeçal, yeşil çay, 1 -1 fincan adaçayını karıştırıp çay olarak demleyip günde 1 ya da 2 fincan tüketmeniz önerilmektedir. Bu kürü uygulayacak olanların özellikle de gece yattıklarında devamlı olarak idrara çıkma ve ağrılı hastalar olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra eğer her gün bir çorba kaşığı keten yağı veya keten tohumu tüketirseniz, maydanoz, zerdeçal, biberiye ve meyankökü yerseniz de tedavi için uygun olur. Bunların tüketilmesinden hemen sonra bol su içilmesi de önerilmektedir. a doğal çözümler;

Kaynatılmış maydanozun günde 3 bardak içilmesi, 2 soğanın geceden 1 litre kadar su içerisinde bekletilmesi ve sabah açken bir bardak içilmesi, Kabak çekirdeğinin her gün bir avuç yenilmesi, Isırgan otunun yaprağını 1 bardak kaynar suya atıp 10 dakika demlenmesi ve gün içerisinde 2 bardak içilmesidir.

10 gr kereviz yaprağı, 10 gr hazanfelin ayrı ayrı olarak 1 litre su içerisinde 10 dakika kadar kaynatıp 30 dakika boyunca da demlenmesi. Sabah ve akşam tok olarak birer bardak ayrı ayrı içilmesi. Brokoli bitkisinin 250 gramının 1 litre suya atılıp 4 dakika kaynatılması ve gün içerisinde birkaç bardak içilmesi.

Tam olarak açılmamış olan servi kozalağı, ardıç tohumu, ayrık otu, maydanoz, ökse yaprağı, mazı yaprağı ve atkestanesinin çaylarının gün içerisinde 3 ila 4 bardak arası içilmesi. Kaynatılan 8 litre suya yarım kilo sarı kantaron atılması ve yaklaşık 40 dakika kaynatılıp süzülmesi sonucu karışımın dolaba konulması ve sabah, öğle, akşam yemeğinden 1 saat evvel 1 bardak içilmesi.

Funda yaprağı, mazı yaprağı, ardıç tohumu ve kocayemiş yaprağı karıştırılır ve demlenmesi ve gün içerisinde 3 ya da 4 bardak içilmesi. Kereviz tohumu, kenevir kaynatılması ve bal ile macun yapılarak yenilmesi.

Kaynayan bir bardak suya 20 gram kadar funda konulması, 10 dakika bekletilip gün içerisinde 2 ya da 3 kez içilmesidir. Bunun yanı sıra zeytinyağlı brokoli de prostata doğal çözümler arasında bulunan eşsiz bir tedavidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.