Promosyon Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Promosyon Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Ana teması ‘Promosyonda İnovasyon’ olan 4-7 Eylül tarihli 29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) tarafından...

Ana teması ‘Promosyonda İnovasyon’ olan 4-7 Eylül tarihli 29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK) tarafından tertip edilen fuara Fera Milano Interks de katkı sunuyor.

Geçen sene yapılan fuara 113’ü yerli toplam 115 firma katılmış, 9 bini yerli 10 bin ziyaretçi gelmişti.

PROMOTÜRK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, etkinlik ile ilgili şunları kaydetti:

“Tüketim ürünlerinin çekici olması adına kalite ve fiyatın yanı sıra tanıtım ve promosyon faaliyetlerinin etkinliği bilinmektedir. Hal böyleyken İstanbul Fuar Merkezi’nde 4-7 Eylül tarihinde 29.’su tertip edilecek PROMOTÜRK Fuarı’nın önemi ortaya çıkmaktadır. Sektörün kalbi olan bu fuar, tanıtım ve satışa odaklı onun için ziyaretçilerin neler ile karşılaşacağını tahmin etmek güç olmasa gerek. Fuar alanında çok ayrı ürün gamlarının sergilenmesinin yanında pek çok etkinlik yapılacaktır.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.