Projelerimizle işsizlik çözülecek

Projelerimizle işsizlik çözülecek

Seçime birlikte girme kararı alan Saadet Partisi ve BBP’nin Konya Milletvekili adayları, AA Konya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tacettin Çetinkaya, “Vaatlerimiz arasında yer alan projelerle göç sona erecek, işsizliği çözülecek” dedi

"Milli İttifak" Konya Milletvekili adayları Tacettin Çetinkaya ve Mehmet Parlak, seçim çalışmaları kapsamında Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.

Çetinkaya, BBP ve Saadet Partisi'nin güçlerini birleştirerek seçimde çok daha iddialı bir konuma eriştiklerini söyledi. Kamuda hizmet alımlarındaki taşeron işçilik işlemlerine son vermek gibi vaatleri bulunduğuna dikkati çeken Çetinkaya, şöyle konuştu: "Vaatlerimiz arasında yer alan Kalkınan Anadolu Projesi, Doğu ve Orta Anadolu'da göçü sona erdirecek, işsizliği çözecek, tarımı geliştirecek proje olarak uygulanacaktır. Asgari ücretten vergi alınmayacak ve asgari ücret bin 500 lira olacak. Eczanelerde katkı payları kaldırılacak. Engellilerin istihdamı ve eğitimi öncelikli olacak şekilde 'Engelliler İçin Engelsiz Türkiye' tesis edilecek." Parlak da çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KARAPINAR’DA ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları Sinan Toprak ve Hüseyin Saydam da, Karapınar'da esnafla bir araya geldi. Saydam, esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Saadet Partisi ve BBP'nin millet adına milli bir ittifak gerçekleştirdiğini söyledi. Milli İttifak'ın birlik ve kardeşlik anlamında bir mesaj taşıdığına inandıklarını vurgulayan Saydam, bu konuda halktan olumlu tepkiler aldıklarını ifade etti. Seçimlerin Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığını belirten Saydam, şöyle konuştu: "Bu seçimlerde milli görüş ile ülkemiz de kazanacaktır. Çatışma ve gerilimin had safhada olduğu, zenginin daha zengin, fakirin ise daha da fakirleştiği Türkiye'de güzel bir ortamdan bahsetmemiz mümkün değil. Güzel yurdumuzun insanları için, İslam coğrafyaları için hor görülen, ezilen, emekli, çiftçi ve memur için milli görüşü yeniden inşa etmek zorundayız. Toplumumuzun refah ve huzura kavuşması için çalışacağız. Güzel günlere yeniden ulaşmak için bu seçimde destek bekliyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.