Potanın Kartal’ı Antalya’da

Potanın Kartal’ı Antalya’da

Torku Konyaspor Basket, lige verilen arada eksiklerini giderme adına Antalya’da 4 günlük kampa girecek. Yeşil-beyazlı ekip İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına yaptığı kampla devam edecek

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basket, lige verilen arada Antalya’da 4 günlük kampa girecek. Başantrenör Aziz Bekir’in isteği doğrultusunda 4 günlük kamp organize edilirken, temsilcimizin hafta sonunda yine bölgede kamp yapan Türk Telekom ile hazırlık maçı oynayacağı belirtildi.Kampın takım için çok faydalı geçeceğini belirten Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Kerem Öten, “Kupa maçları nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek ve güzel bir dönüşe imza atmak için seferberlik ilan ettik. Takımımızı kampa alıyoruz. İnşallah faydalı bir kamp olacak” dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nde 19. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a konuk olan Torku Konyaspor’un mücadelesi ilerisi için umut oldu Son olarak evinde Pınar Karşıyaka’ya uzatmalar sonucunda mağlup olan Dev Kartallar, geçtiğimiz haftalara göre daha toparlanmış ve mücadele açısından üst düzey bir oyun ortaya koysa da güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. Geride kalan haftada ise deplasmanda ligin bir diğer zorlu ekiplerinden Galatarasay Liv Hospital’a konukolanyeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında iyi mücadele etmesine rağmen salondan 1 farklı yenilgi ile ayrıldı. Torku Konyaspor lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek iç sahada oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak ve yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

YÖNETİM GÜNEY’İ ZİYARET ETTİ

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Asım Güney'i ziyaret etti.  Gerçekleştirilen ziyarette Konya'nın genç nüfusu için gerçekleştirilen kültürel ve sportif organizasyonları desteklediklerini belirten Mustafa Asım Güney, "Bu tip çalışmalar bizim için önemli ve değerli. Siz de Torku Konyaspor Basketbol olarak hem A takımınız ile hem de altyapı organizasyonunuz ile çok iyi bir örnek oluşturuyorsunuz. Çalışmalarınızın aynı hızda ve düzende devamını dilerken, ligdeki mücadelenizde de hedefinize ulaşmanızı temenni ediyorum" dedi.  

Hakan Faydasıçok ise kulüp olarak her türlü zorluğa göğüs germeye çalıştıklarını dile getirerek, "Konya'ı Avrupa'nın en zorlu liglerinden biri olan TBL'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışırken bir takım şanssızlıklar ve zorluklarla karşılaşıyoruz. Geri adım atmadan yolumuza devam etmek için de desteğe ihtiyacımız var. Elde edeceğimiz başarılar hepimizin ve geri dönüşü şehrimiz için de önemli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.